Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Slim 250GB z Jailbreak odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Slim 3 z 250GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • Jailbreak odklep
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Slim z 250GB trdim diskom in Jailbreak odklepom je prava izbira za igralce, ki želijo več svobode in možnosti prilagoditve. Ta model vam omogoča igranje kopij iger, kar lahko prihrani nekaj denarja, a je seveda povezano z etičnimi vprašanji in potrebo po upoštevanju zakonodaje. 

Jailbreak odklep omogoča tudi uporabo homebrew aplikacij in modifikacij, kar dodatno povečuje vsestranskost konzole. Tako lahko razširite svojo igralno izkušnjo na načine, ki niso bili prvotno predvideni.

Kar se tiče osnovnih lastnosti, PS3 Slim z 250GB ponuja enake prednosti kot standardna verzija: velik trdi disk za shranjevanje iger in dodatkov, Blu-ray predvajalnik in dostop do PlayStation Network. Ta model je tudi tišji in bolj energijsko učinkovit v primerjavi z originalnim PS3.

Seveda pa Jailbreak prinaša tudi nekaj tveganj, kot so možnosti za brisanje sistema ali izgubo garancije. Je pa to odlična priložnost za tiste, ki želijo potopiti v globočine personalizacije in modifikacij.

Če primerjamo to konzolo z novejšimi modeli, kot so PS4 in PS5, je očitno, da PS3 Slim z Jailbreak odklepom in 250GB trdim diskom ostaja zanimiva alternativa, predvsem zaradi svoje prilagodljivosti in nižje cene. Idealen je za igralce, ki iščejo več kot le osnovne funkcije in želijo izkoristiti vse, kar hardware lahko ponudi.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.