Novi delovni čas - PON-PET 9:30 - 17:30 - SOBOTE 10:00 - 17:00
 
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Pokemon Legends Arceus (SWITCH)

Akcija se sreča z RPG, ko serija Pokémon doseže novo mejo
Pripravite se na novo vrsto velike Pokémonove pustolovščine v Pokémon Legends: Arceus, popolnoma novi igri Game Freak, ki združuje akcijo in raziskovanje s koreninami RPG serije Pokémon. Raziščite naravne širine, da ujamete Pokémone, tako da se naučite njihovega vedenja, se prikradete in vržete dobro usmerjeno Poké žogo. Lahko tudi vržete Poké Ball, ki vsebuje vašega zaveznika Pokémona, blizu divjega Pokémona, da nemoteno vstopite v boj. Ta novi pogled na igro Pokémon bo prinesel izjemno osebno izkušnjo, ki jo bodo oživili tako Pokémon kot ljudje.

Potovanje v starodavno regijo Sinnoh
Raziščite regijo Sinnoh v igrah Pokémon Diamond Version in Pokémon Pearl Version, vendar veliko pred dogodki iz teh naslovov. V tej dobi je regija Sinnoh polna Pokemonov, ki živijo v surovem okolju. Odpravite se ustvariti prvi Pokédex v regiji in odkriti skrivnosti že davno minulih časov. Na začetku vaše pustolovščine lahko za svojega zanesljivega partnerja izberete Rowlet, Cyndaquil ali Oshawott. Na tej poti se bo začela razkrivati ​​skrivnost okoli Pokémona, znanega kot Arceus.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.