Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Playstation 3 Super Slim 160GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Super Slim 3 s 160GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Super Slim 160GB je elegantna in kompaktna konzola, ki prinaša veliko izkušenj PS3 v manjšem ohišju. Čeprav morda nima vseh funkcionalnosti odklenjenih modelov, ta konzola ostaja trdna izbira za tiste, ki se želijo potopiti v svet PlayStation 3 iger.

Z 160GB prostora na trdem disku imate dovolj prostora za shranjevanje večine vaših najljubših iger, dodatkov in celo nekaj filmov ali glasbe. Čeprav to morda ni največji prostor, ki ga lahko dobite, je več kot dovolj za povprečnega igralca.

Ta model vključuje vse klasične PS3 funkcije, vključno z Blu-ray predvajalnikom, brezžičnim povezovanjem in dostopom do PlayStation Network, kjer lahko najdete še več iger in medijskih vsebin.

Ekskluzivne igre kot "Uncharted", "LittleBigPlanet" in "Gran Turismo" so vedno bile srce PlayStation izkušnje, in s to konzolo jih lahko uživate v vsej njihovi slavi. Če ste novi v ekosistemu PS3 ali iščete sekundarno konzolo, je ta model odlična izbira.

Skupno gledano, če iščete solidno PS3 izkušnjo brez dodatnega nereda odklepov in prilagoditev, je PlayStation 3 Super Slim 160GB idealna izbira. Manjše ohišje, klasične funkcije in zanesljivost Sonyja so zbrane v tem kompaktnem paketu.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.