Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Slim 160GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
100,00€
Cena: 100,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Slim 3 s 160GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Slim z 160GB trdim diskom je še vedno odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo in kompaktno igralno konzolo. Čeprav je na trgu že PlayStation 5, PS3 ponuja še vedno velik katalog odličnih iger, ki jih lahko uživate na tej konzoli. Igre kot "Uncharted," "God of War III" in "The Last of Us" so le nekatere od ekskluziv, ki so še danes vredne igranja.

Konzola je tanjša in lažja v primerjavi s prvotnim modelom PS3, poleg tega pa tudi tišja. Z 160GB prostora boste imeli dovolj prostora za shranjevanje iger in multimedijskih datotek, čeprav ne toliko kot pri modelih z večjim diskom.

V primerjavi s PlayStation 4 ali PlayStation 5 konzolami, PS3 Slim ne ponuja tako visokih grafičnih zmogljivosti ali hitrosti nalaganja, vendar to nadomesti z bogato knjižnico iger in multimedijskimi funkcionalnostmi. Omogoča tudi dostop do storitve PlayStation Network, kjer lahko igrate igre na spletu, kupujete nove naslove in komunicirate z drugimi igralci.

Na splošno je PlayStation 3 Slim 160GB odlična konzola za tiste, ki iščejo kvalitetno igralno izkušnjo brez da bi porabili celo premoženje. Ima vse, kar potrebujete za začetek ali nadaljevanje vašega igralnega potovanja.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.