Anthem (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

* Podatki o zalogi so informativne narave. Če želite artikle prevzeti v poslovalnici vam svetujemo, da jih rezervirate z naročilom na spletni strani.
58,00€ 14,99€
Spletna cena: 14,99€
Stara cena: 58,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Anthem (PS4) - Skupaj do zmage. Izkusite sodelovalno akcijsko igranje domišljijskih vlog, ki se odvija v novem, skrivnostnem svetu, ki sta ga skupaj zasnovala razvijalec BioWare in založnik EA.


Zmagajte skupaj v nevarnem in skrivnostnem svetu. Razvijalec nizov Mass Effect in Dragon Age vam ponuja možnost, da raziščete obsežen in divji znanstvenofantastični svet v akcijskem igranju domišljijskih vlog s poudarkom na spletnem igranju.


Prevzemite nadzor nad mogočno bojno obleko Javelin – najsodobnejšim oklepom, zasnovanim za izboljšanje napadalnih in obrambnih sposobnosti uporabnika. Pridružite se največ trem prijateljem prek spleta in se odpravite v doslej največji odprti svet razvijalca BioWare.


Raziščite ogromne prepade, obsežne džungle in grozeče podvodne globine sovražnega in izjemno dinamičnega skupnega sveta Anthem. Nenehno se spreminjajoči, pogosto nevarni vremenski pogoji, napadalne zveri in nenadzorovani roparji na vsakem koraku ovirajo vaš napredek. Ostanite na preži, sodelujte z zavezniki in nadgradite svojo obleko Javelin, da preživite.


Poleg svojih neverjetnih napadalnih in obrabnih sposobnosti vam obleke Javelin omogočajo gibanje z neverjetno hitrostjo, letenje z raketnim pogonom in raziskovanje podvodnih globin. Med igranjem se izboljšajo tako vaše lastne sposobnosti pilotiranja obleke Javelin kot tudi bojne zmogljivosti same obleke.


Ob vsakem vstopu v svet boste izbrali enega od štirih modelov obleke Javelin: večnamenski model Ranger, težki model Colossus, skrivnostni model Storm ali izjemno hiter model Interceptor. Čeprav vsak model obleke zahteva drugačen slog igranja, vse ponujajo več kot dovolj bojnih zmogljivosti.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: BTC Šmartinska cesta 152, Hala 5 Mueller zgradba.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.
Garancija, da v primeru, če se igralna konzola med nadgradnjo pokvari, dobite novo; unikatno jamstvo, ki ga dobite samo pri nas.​
Igralno konzolo pripeljete in počakate, na voljo smo vam kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.
Igralno konzolo lahko pošljete tudi po pošti; vse pošiljke odposlane uporabnikom so iz naše strani zavarovane.
Obsežna in natančna navodila za uporabo in delovanje nadgradnje, zato po nadgradnji niste prepuščeni samemu sebi.
Brezplačno čiščenje notranjosti igralne konzole, kar podaljša življenjsko dobo in zmanjša glasnost ventilatorjev.