Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Super Slim 160GB s HEN odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
115,00€
Cena: 115,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Super Slim 3 s 160GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • HEN odklep
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Super Slim z 160GB trdim diskom in HEN odklepom je odlična izbira za vse, ki si želijo doživeti širok nabor PS3 iger in aplikacij. Ta model prihaja z manjšim in lažjim ohišjem v primerjavi z originalnim PS3 ali Slim verzijo, kar je odlično za tiste, ki imajo omejen prostor.

HEN (Homebrew Enabler) odklep je manj invaziven od Jailbreaka, vendar vam še vedno omogoča igranje backupov iger in zagon homebrew aplikacij. Kot vedno pa je tu etična in zakonodajna dimenzija, ki je ne smemo spregledati.

Z 160GB trdega diska imate dovolj prostora za shranjevanje iger, posnetkov in drugih medijskih datotek. PS3 Super Slim podpira tudi Blu-ray predvajalnik in spletno povezljivost prek PlayStation Networka, kar vam omogoča igranje spletnih iger in dostop do digitalnih vsebin.

HEN odklep prinaša novo raven fleksibilnosti, a je treba biti previden z uporabo te funkcije zaradi možnih legalnih posledic. V primerjavi z drugimi modeli PS3, Super Slim ni ravno najmočnejši v smislu strojne opreme, vendar njegova kompaktnost in HEN odklep kompenzirata za to.

Če iščete dostopno in kompaktno konzolo, ki vam omogoča raziskovanje široke palete vsebin, potem je PS3 Super Slim z 160GB in HEN odklepom dobra izbira.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.