Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 80GB z Jailbreak odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
90,00€
Cena: 90,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation 3 z 80GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • Jailbreak odklep
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 z 80GB trdim diskom in Jailbreak odklepom prinaša več možnosti in prilagodljivost za ljubitelje videoiger. Čeprav ima ta model manj shranjevalnega prostora kot različice z večjimi diski, 80GB še vedno zagotavlja dovolj prostora za večino vaših potreb, še posebej, če upoštevamo možnosti, ki jih prinaša Jailbreak.

Z Jailbreak odklepom lahko igrate kopije iger in uporabljate homebrew aplikacije, vendar seveda velja biti pozoren na etične in pravne vidike uporabe takšne programske opreme. 

Na igralnem področju je PS3 močan konkurent, z ekskluzivami kot so "Uncharted," "God of War III" in "The Last of Us." Grafika je še vedno impresivna, čeprav so novejše konzole kot PS4 in PS5 že stopile na prizorišče.

V primerjavi z originalnim modelom PS3, ta verzija ni občutljiva na "Yellow Light of Death", kar povečuje njeno zanesljivost. Tako kot vse PS3 konzole, podpira tudi Blu-ray predvajanje, kar dodatno razširja njeno uporabnost.

Zaključek? Ta PS3 model je odlična izbira za tiste, ki želijo nekoliko bolj prilagodljivo igralno izkušnjo brez potrebe po ogromnem trdem disku. Čeprav ima manj prostora za shranjevanje, mu Jailbreak odklep omogoča, da se pokaže v polni luči, ponujajoč več možnosti za prilagoditev in razširjen nabor iger.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.