Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 3 Slim 250GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
100,00€
Cena: 100,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Sony PlayStation Slim 3 z 250GB diskom
  • Obnovljen Sony DualShock 3 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za polnjenje kontrolerja in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 3 Slim z 250GB trdim diskom je idealna izbira za tiste, ki iščejo robustno konzolo z veliko prostora za shranjevanje. Ta verzija PS3 je bolj kompaktna in tišja v primerjavi z originalnim modelom, hkrati pa ponuja boljšo energetsko učinkovitost.

Ko govorimo o igrah, je PS3 Slim z 250GB diskom fantastična platforma za odkrivanje široke palete iger, od ekskluzivnih naslovov, kot so "The Last of Us" in "Uncharted", do klasik, kot so "Skyrim" in "FIFA". Z več prostora na disku ni potrebe po stalnem brisanju iger, da bi naredili prostor za nove.

Še vedno lahko uživate v klasičnih funkcionalnostih, kot so Blu-ray predvajalnik in dostop do PlayStation Network, kjer lahko prenesete igre ali dodatke. Nažalost, podpora za PS3 je nekoliko upadla zaradi novejših modelov konzol, a še vedno ostaja zanesljiva izbira za casual igralce ali tiste, ki še niso pripravljeni na nadgradnjo.

V primerjavi z novimi generacijami konzol, kot so PS4 in PS5, PS3 Slim morda zbuja občutek zastarelosti, vendar njegova bogata knjižnica iger in nižja cena ga še vedno naredijo privlačnega za mnoge.

Če povzamem, PS3 Slim z 250GB trdim diskom je odlična konzola za tiste, ki iščejo veliko prostora za shranjevanje in želijo raziskovati bogato knjižnico iger, ki jih PS3 ponuja.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.