Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 250GB s Kinect kamero + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
110,00€
Cena: 110,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen Xbox 360 Slim z 250GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • Obnovljen Xbox 360 Kinect kamero
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z 250GB trdim diskom in Kinect kamero je kot nalašč za tiste, ki želijo maksimalno izkoristiti svojo konzolo. Z 250GB imate dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših iger, DLC-jev in multimedije. 

Kinect kamera je resnična zvezda tega paketa. Ta naprava prinaša interaktivnost na novo raven, saj vam omogoča, da postanete del igre. Igre, kot so "Kinect Sports" in "Just Dance", so z njo še bolj zabavne in zahtevajo fizično aktivnost, kar je odlično za druženje in družinske trenutke.

Ko gre za zanesljivost, je Slim model znatno izboljšan v primerjavi z originalnim Xbox 360. Je tišji, manjši in oblikovan tako, da zmanjšuje tveganje za težave kot je "Red Ring of Death".

Izbor iger je širok in raznolik. Od ekskluzivnih naslovov kot so "Gears of War" in "Halo" pa do indie iger in velikih multiplatformskih hitov, za vsakogar se nekaj najde. Če dodamo Kinect, se možnosti igralne izkušnje še dodatno razširijo. 

Če torej iščete robustno in zabavno igralno izkušnjo, je Xbox 360 Slim z 250GB in Kinect kamero odlična izbira. Ta kombinacija nudi široko paleto možnosti za igro in zabavo, zaradi česar je ena od najboljših možnosti v svojem razredu.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.