Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 4GB z RGH odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
95,00€
Cena: 95,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim 4GB
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • RGH 3.0 odklep
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z 4GB prostora in RGH odklepom je prava izbira za gamerje, ki si želijo prilagodljivost in osnovno zmogljivost v kompaktni obliki. Kljub skromnemu prostoru za shranjevanje 4GB lahko ta konzola z RGH (Reset Glitch Hack) odklepom ponudi široko paleto možnosti. Od igranja kopij iger do uporabe homebrew aplikacij, RGH vam odpira vrata do novega sveta Xbox igranja. 

V primerjavi z originalnim Xbox 360, ta Slim verzija prinaša boljšo zanesljivost in manj hrupa. Je odličen vstopni model za tiste, ki še raziskujejo ekosistem Xboxa ali za mlajše gamerje, ki se prvič srečujejo z igralno konzolo. Slim model je kompaktnejši in lažji, kar je praktično za tiste z omejenim prostorom.

Seveda pa 4GB prostora zahteva nekaj kompromisov. Igre z večjimi datotekami bodo morda problematične, če ne boste dodali dodatnega zunanjega diska. 

Čeprav lahko RGH odklep odpre etična vprašanja glede piratstva, lahko z zakonito uporabo izkoristite široko paleto iger iz različnih regij in nekaterih homebrew aplikacij.

Ta konzola je idealna za tiste, ki želijo doživeti Xbox 360 ekosistem brez velike finančne naložbe. Z RGH odklepom in kompaktno zasnovo je Xbox 360 Slim z 4GB vreden razmisleka za vsakogar, ki išče cenovno dostopen in prilagodljiv sistem.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.