Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 250GB s Kinect kamero in RGH odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
140,00€
Cena: 140,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim z 250GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • Obnovljen Xbox 360 Kinect kamera
  • RGH 3.0 odklep
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z 250GB prostora, Kinect kamero in RGH odklepom je popolna kombinacija za tiste, ki si želijo bolj obogatene igralne izkušnje. 250GB trdi disk je več kot dovolj za večino uporabnikov, omogoča shranjevanje različnih iger, dodatkov in celo filmov ali glasbe.

Kinect kamera v tej kombinaciji igra ključno vlogo. Omogoča igranje iger, kot so "Dance Central" in "Kinectimals", na edinstven in interaktiven način. To je odlično za družinsko zabavo ali pa če želite dodati dodatno dimenzijo k svojim igralnim seansam.

RGH odklep pa je tista funkcija, ki ta paket ločuje od drugih. Omogoča vam igranje kopiranih iger in uporabo homebrew aplikacij, kar prinaša dodatno vrednost. Seveda je potrebna previdnost, saj se odpirajo tudi etična vprašanja glede piratstva.

Ko govorimo o izboljšavah, Slim model prinaša boljšo zanesljivost in tišje delovanje v primerjavi z originalnim Xbox 360. Poleg tega manjša velikost omogoča enostavnejšo postavitev v omejenem prostoru.

V svetu iger ta model ne zaostaja. Izbirate lahko med številnimi naslovi, od ekskluzivnih, kot so "Forza Horizon" in "Halo", do priljubljenih multiplatform naslovov. Z RGH odklepom se možnosti še dodatno razširijo.

Skupno gledano, ta paket ponuja izjemno vrednost in prilagodljivost. Če iščete kvalitetno in raznoliko igralno izkušnjo na Xbox 360, je to zagotovo ena od možnosti, ki jih je treba upoštevati.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.