Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Gord Deluxe Edition (PS5) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
32,00€
Cena: 32,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Gord Deluxe Edition je temna fantazijska strategijska igra, ki se odvija v svetu, prežetem s skrivnostjo in nevarnostjo. V vlogi vodje Pleme Jutranje Zarje moraš voditi svoje ljudi skozi to grozljivo okolje. Prva stvar, ki jo opaziš, je edinstven sistem duševnega zdravja. V Gordu ne skrbite samo za fizično blaginjo vaših prebivalcev, ampak tudi za njihovo psihično.

Gord se lahko pohvali z izjemno atmosfero. Temna fantazijska kulisa je dobro zamišljena in izvedena, kar pomaga tudi odlična umetniška zasnova igre.

Deluxe izdaja vključuje dodaten scenarij Hold Your Ground, soundtrack v MP3 in WAV formatih ter umetniško knjigo. Vse te dodatke resnično cenim, saj dodajo dodatno vrednost igralni izkušnji.

Vendar pa Gord ni brez pomanjkljivosti. Igra lahko postane zelo ponavljajoča se, saj osnovni igralni cikel nabiranja virov, gradnje struktur in novačenja enot skozi igro ostane bolj ali manj enak. Poleg tega je igra precej zahtevna, celo na najlažji težavnostni stopnji, kar bo za nekatere lahko frustrirajuče.

Če primerjam Gord z drugimi strategijskimi igrami, kot so Age of Empires ali Starcraft, je Gord zagotovo bolj osredotočen na preživetje in upravljanje virov kot na vojaško dominacijo. Njegov edinstveni sistem duševnega zdravja dodaja tudi globino, ki je v večini RTS igrah ni.

Skupno gledano, Gord Deluxe Edition je trdna temna fantazijska strategija, vredna pozornosti za ljubitelje žanra, čeprav ima svoje pomanjkljivosti.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.