Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

FIFA 23 (PS5) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
23,00€
Cena: 23,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

V EA SPORTS™ FIFA 23 se najpopularnejši šport na svetu prelevi v oblikovideoigre, tehnologija HyperMotion 2 pa poskrbi za dodaten realizem, sajvsebuje več kot dvakratno količino zajema gibov kot prejšnje leto. Tekom sezonebosta prispeli svetovni prvenstvi za oba spola, prvič doslej pa lahko igratekot ženske ekipe in se povezujete med igralnimi sistemi. V FIFA Ultimate Teamulahko sanjsko moštvo izdelate na nov način in uživate v predelani kemiji medigralci, v karieri pa bolje definirate osebnost svojega igralca in voditeslovite nogometaše. V načinih VOLTA in Pro Clubs vas pričakuje podrobnejšeprilagajanje igralcev in izboljšano igranje tako na ulici kot na štadionu. Neglede na to, kako igrate, boste deležni več kot 19.000 nogometašev, več kot 700ekip, več kot stotih štadionov in več kot 30 lig, vključno z Ligo prvakov,angleško ligo, novo žensko superligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.

 

KLJUČNE ODLIKE FIFE 23


Tehnologija HyperMotion2

Naprednejša tehnologija zajema gibov HyperMotion poskrbi za dvakratnokoličino zajetih podatkov in v igro vpelje več kot 6000 avtentičnih animacij izmilijonov sličic.


FIFA World Cup™

Kmalu bosta prisotni svetovni prvenstvi FIFA World Cup Qatar 2022™ in FIFAWomen’s World Cup Australia and New Zealand 2023™.


Ženski nogomet

Prvič doslej lahko prevzamete nadzor nad ekipami v ligah Barclays FAWomen's Super League in Division 1 Arkema. Povrhu se nogometašice premikajoživljenjsko in ne kot moški kolegi.


Igranje

Prenovljen način streljanja, ki uravnoteža tveganje z nagrado, osveženiprosti streli, enajstmetrovke in koti, bolj realistična fizika.


Pristna izkušnja z velikih tekem

Ponovljeni posnetki z dodatkom obogatene resničnosti, hiperrealističenteren in izboljšano štadionsko vzdušje.


Središče za urjenje

Nov trenažni sistem pomaga uvesti manj spretne igralce z nizom izzivov inpoglavij. Izberete lahko med dvema zvezdnikoma, Samom Kerrom in KylianomMbappejem, ki vas bosta usmerjala in vam pomagala.


Igranje med sistemi

Cross-play omogoča medsebojno spletno igranje na večsistemih in načinih, od 1 proti 1 prek Ultimate Teama do spletnih sezon inprijateljskih tekem.


FIFA 23Ultimate Team™

FUT Moments in prenovljena kemija med igralci osvežijo igranje in gradnjosanjske ekipe. Tu so tudi nove ICON-e in junaki (FUT Heroes).


Kariera

V karieri lahko osnujete osebnost po želji, vodite slovite nogometaše in siogledujete izredne trenutke s tekme. Najbolj avtentična kariera doslej!


Način Pro Clubs

Novo določanje podrobnosti, nove veščine in še dosti drugih izboljšav.


VOLTA FOOTBALL

Povežite se s prijatelji ali skupnostjo in se izrazite v novih terizboljšanih VOLTA Arcades. Vaš avatar bo resnično samo vaš.


Življenjskost

Več kot 19.000 nogometašev, več kot 700 ekip, več kot sto štadionov in večkot 30 lig. Samo v Fifi 23 lahko v okviru enega izdelka nastopite v tekmovanjihUEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA EuropaConference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, PremierLeague, Bundesliga in LaLiga Santander.


Napredno zajemanje gibov

Obleke Xsens so omogočile zajem gibov v pravih tekmah enajstih protienajstim poklicnim nogometašem, tako moških kot žensk. Tako napredne animacijev seriji še ni bilo.


Strojno učenje

Fifi lastni algoritmi prinašajo nogometni realizem na podlagi preučevanja9,2 milijona sličic animacije.


Preigravanje, pospeševanje, streljanje

Nov sistem preigravanja napadalcem omogoča inteligentno preračunavanje potimimo obrambe. Strojno učenje skrbi za prehode med animacijami in zagotavljaizredno podobnost pravemu nogometu. Preigravanje je bolj gladko kot kadarkoli!Igralci v Fifi 23 pospešujejo še bolj raznoliko in samosvoje, medtem konapredne animacije omogočijo naraven prehod med nadzorom žoge in strelom.


Novi igralni elementi

Na razpolago so močnejši, a bolj tvegani streli, predelane prekinitve innaprednejša fizika, zaradi katere je obramba videti bolj zvesta resničnosti.Mreža bolj življenjsko reagira na žogo, medtem ko novo predvidevanje trkovigralcem omogoča izogibanje zaletavanju in spotikanju.


Več raznolikosti

Bolj razgibani streli, vključno z nizkimi in takšnimi, ki se odbijajo odtal, večji nabor prekrškov, celo spotiki s peto, nove vrste podaj (s hrbtom!)in boljša umetna pamet, ki se razume tudi na taktiko in menjave.


Izboljšano vzdušje na dan tekme

Ponovljeni posnetki uporabljajo obogateno resničnost, prizori pred tekmamipa ustvarjajo napetost.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.