Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Afterimage Deluxe Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
30,00€
Cena: 30,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Afterimage Deluxe Edition je igra, ki spada v žanr akcijskih pustolovščin s poudarkom na preživetju. Glavni lik, Agent H.A.W.K., ima nalogo raziskati tajno vladno ustanovo Greenvale, kjer se skrivajo nevarna bitja, kot so zombiji in mutanti. Če pogledamo igro skozi prizmo žanra, je zelo podobna klasičnim preživetvenim grozljivkam kot so Resident Evil ali Silent Hill.

Gameplay temelji na upravljanju z viri in iznajdljivosti. Igralci morajo zbirati strelivo, zdravilne predmete in materiale za izdelavo, kar spominja na sistem v igrah kot sta The Last of Us in Dead Space. To je igra, ki zahteva strateško razmišljanje, saj je crafting bistvenega pomena za preživetje.

Zgodba ni zapletena, vendar pa je atmosferična. Gre za prequel k igri Daymare: 1998 in se dogaja dve leti pred dogodki te igre. Vaš cilj je odkriti skrivnosti Greenvalea in preprečiti širjenje izbruha.

Deluxe izdaja vključuje digitalni artbook, digitalni soundtrack in obojestransko naslovnico.

Mnenja o igri so mešana. Pohvalili so atmosfero, grafiko in gameplay, kritizirali pa tehnične težave in repetitivnost. Osebno sem igro užival, predvsem zaradi napetosti in atmosfere. Kljub temu se strinjam s kritikami, ki igro označujejo za tehnično problematično in včasih ponavljajočo se.

Na koncu bi priporočil Afterimage Deluxe Edition ljubiteljem preživetvenih grozljivk, ki iščejo napeto in atmosferično izkušnjo, vendar opozarjam, da igra ni brez svojih napak.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.