Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še osem na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
19,00€
Cena: 19,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4) - Še ena izmed težko pričakovanih iger v letu 2017 prihaja od razvijalcev Guerilla games, kateri so med drugim odgovorni za serijo iger Killzone. Gre za novo igro z odprtim svetom in ogromno mapo v katerem bomo odkrivali skrivnosti, nova orožja in opremo, in kar je najpomembneje - poizkušali preživeti.


Zgodba se odvija v post-postapokaliptičnem svetu, vsaj 1000 let po apokalipsi v kateri je nek večji dogodek z obličja zemlje izbrisal večino človeštva. V igri bomo prevzeli ženski lik Aloy-e, ki se spretno bori proti sovragom. V vlogi le teh srečamo robotske dinozavre (plot zgodbe še ni znan, zato še ne vemo natančno kaj natančno se je zgodilo da robotski dinozavri hodijo po obličju zemlje), kar igralcu lahko že vnaprej povzroča skrbi.


Kot da dinozavri ki jih poznamo iz jurskega parka še ne bi bili dovolj zastrašujoči, imajo roboti v igri poleg svoje velikosti še mnogo drugih orožij s katerimi se vas nameravajo znebiti - lasersko vodene izstrelke, strojnice in debel oklep...


Po zgledu ostalih iger z odprtim svetom nas bo igra vodila skozi zgodbo s sistemom nalog, veliko pa bo tudi odkrivanja orožij in novih lokacij. Preizkusite se proti futurističnim robotom, v prostranem odprtem in nevarnem svetu.


V KOMPLETU:


  • Celotno igro Horizon Zero Dawn
  • Razširitev The Frozen Wilds
  • Digitalno Art book
  • PS4 Dynamic temo
  • Dodatna orožja in obleke

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.