The Quarry (PS4) - Rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogiZadnji izdelek na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času tudi brez spletnega naročila.
40,00€
Spletna cena: 40,00€
Brez DDV: 40,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

The Quarry (PS4) - Rabljeno - Ko sonce zaide na zadnji dan poletnega tabora, najstniški svetovalci Hackett's Quarryja priredijo zabavo za praznovanje. Brez otrok. Brez odraslih. Brez pravil. Stvari se hitro obrnejo na slabše. Načrti za zabavo najstnikov, ki jih lovijo s krvjo premočeni domačini in nekaj veliko bolj zloveščega, se razpletejo v nepredvidljivo noč groze. Prijateljsko hecanje in spogledovanje se umakneta odločitvam na življenje ali smrt, ko se odnosi gradijo ali zlomijo pod pritiskom nepredstavljivih odločitev. Igrajte kot vsak od devetih svetovalcev v taborišču v vznemirljivi filmski zgodbi, kjer vsaka odločitev oblikuje vašo edinstveno zgodbo iz zapletene mreže možnosti. Vsak lik je lahko zvezda predstave - ali pa umre, preden pride dan. Kako se bo razpletla vaša zgodba? VAŠA ZGODBA, NJIHOVA USODA Ali si upaš preveriti, kaj se skriva za tistimi vrati? Ali boste raziskali krike, ki odmevajo iz gozda? Boste rešili svoje prijatelje ali obupno bežali za življenje? Vsaka izbira, velika ali majhna, oblikuje vašo zgodbo in določa, kdo živi, ​​da bi pripovedoval zgodbo. OGRANIČENA KINEMATSKA IZKUŠNJA Najsodobnejše tehnike zajemanja obraza in filmske osvetlitve v kombinaciji z neverjetnimi predstavami legendarne zasedbe hollywoodskih talentov oživijo grozote Hackettovega kamnoloma v utripajoči, kinematografski vznemirljivi vožnji. UŽIVAJTE V PRETRAHU S PRIJATELJI Zaupajte do 7 prijateljem v spletno igro, kjer povabljeni igralci spremljajo in glasujejo o ključnih odločitvah ter ustvarite zgodbo, ki jo oblikuje celotna skupina! Ali pa igrajte skupaj na kavču za zabavo, kjer vsak igralec izbere svetovalca in nadzoruje svoja dejanja. PRILAGODITE SVOJE IZKUŠNJE Prilagodljiva težavnost za vse elemente igranja omogoča igralcem katere koli ravni spretnosti, da uživajo v grozljivki. In če raje gledate kot pa igrate, vam filmski način omogoča uživanje v Kamnolomu kot kinematografskem trilerju, ki je vreden popivanja. Izberite, kako se bo zgodba razpletla, umirite se in med vsemi kriki uživajte pokovke!Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.