Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

PS4 DualShock 4 brezžični kontroler moder (rabljen)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Kaj pomeni rabljen izdelek?

Rabljeni izdelki so odkupljeni od naših strank. Vse izdelke pregledamo, očistimo in po potrebi popravimo. Na vse rabljene izdelke velja ista enoletna garancija kot na nove.


Novi PlayStation 4 model kontrolerja, ki pride v kompletu s PlayStation 4 Slim in PlayStation 4 PRO. Deluje na vseh modelih PS4 igralnih konzol. DualShock 4 je evolucija DualShock kontrolerja, bistvena sprememba je modra svetloba na sprednji strani kontrolerja in lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča lažje spremljanje kontrolerja v prostoru preko PlayStation kamere. Novi model PS4 kontrolerja ima tudi USB komunikacijo.


Mnogi boste navdušeni nad "Share" gumbom, ki bo omogočal, da enostavno zajamete sliko iz igre ali videoposnetek in ga delite s prijatelji.


Sony je v novem DualShocku izpopolnil tudi analogne gumbe, ki so sedaj še bolj natančni in nadgradil senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.


Prenovljene pa so tudi stvari, kot sta gumba R2 in L2, ki sta sedaj zaobljena navzven in omogočata boljši oprijem, vgrajen je tudi boljši senzor six-axis, tukaj pa je tudi sama oblika gamepada, ki omogoča najboljši oprijem ter udobje ob dolgih urah igranja. Tudi analogni igralni palici sta prenovljeni in z novo obliko ponujata boljši oprijem. Gamepad je seveda brezžičen, polni pa se ga preko priključka micro USB.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.