Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Pokemon Moon (3DS) - rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Pokémon Moon (3DS) - Pokémon Sun and Pokémon Moon potekata na tropskem otočju – štirih otokih naseljenih samo z naravo ter enem otoku naseljenem z ljudmi. Alola regija je znana kot območje katero privablja turiste iz celega sveta.


Alola je obdana z morjem ter ima raznoliko ekologijo sestavljeno iz Pokemonov kateri so doma iz regije ter tistih kateri so v Alolo prišli od drugod. Tukaj ljudje ter Pokemoni sobivajo v zelo tesnih odnosih, vzpostavila se je kultura katera je zelo različna od kultur v drugih območjih. Potovanje ter avanture po otokih omogočajo ljudem da postanejo Pokemon trenerji. 


Kot glavni junak Pokemon Sun in Pokemon Moon, mora vsak igralec sprejeti izziv otoka. Da bi uspešno prestal izziv, mora premagati preizkuse na vseh otokih. Izzivi niso samo premagovanje ali bojevanje s Pokemoni temveč tudi iskanje raznih stvari ter preizkusi znanja. Če uspešno prestanete izzive se lahko premaknete na naslednji otok. 


Pokémoni prilagojeni Alola območju. To so Pokemoni imenovani regionalne različice. Imajo različno obliko kot Pokemoni živeči na ostalih območjih. Pokemon Sun in Pokemon Moon vsak služita kot edinstvena različica. Svetova Pokemon Sun in Pokemon Moon sta 12 ur narazen.


Pokemon Sun deluje v istem času kot vaš Nintendo 3DS sistem, medtem ko Pokemon Moon deluje z 12 urno razliko. Igralci se bodo srečali z različnimi Pokemoni, vezani na dan ali noč, kar pomeni da bodo doživljali različne izkušnje in dogodivščine ter se srečevali z različnimi Pokemoni.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.