Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

The Riftbreaker (PS5) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
30,00€
Cena: 30,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
V Riftbreakerju igrate kot poveljnica Ashley S. Nowak, elitna znanstvenica in vojakinja v mogočni mehanski obleki. V njej se podate na oddaljeni planet Galatea 37 na robu Rimske ceste, kjer morate postaviti oporišče za kolonizacijo. Vaša mehanska obleka je vzdržljiva in je sposobna tako postavljati zgradbe kot kopati surovine, zbirati primerke in se vojskovati. Za nameček pa še potovati skozi vrzeli v prostorčasu, ki povezujejo kraje daleč vsaksebi. 

Lastnosti:
  • Gradnja oporišč: da bo dvosmerna vrzel med Zemljo in novim planetom delovala, bo treba vzpostaviti zapleteno verigo rudnikov, rafinerij, elektrarn in raziskovalnih ustanov. 
  • Raziskovanje: Galatea 37 je neznan planet, poln redkih mineralov in snovi, a tudi neznane favne in flore ter nepredvidljivega vremena. Raziskujete jo na lastno pest v mehanski obleki, ki je oborožena do zob. 
  • Obramba: bolj kot se boste širili, več bitij vas bo prišlo obiskat, in večina jih je sovražnih. Taktično je treba postaviti stolpiče in druge obrambne strukture.
  • Zbiranje primerkov in artefaktov: ubite zverine odvržejo dragocene snovi in prispevajo znanje v bazo podatkov, na podlagi katere raziščete nove tehnologije, stavbe, orožja in opremo. 
  • Interaktivno streamanje: igra je integrirana s popularnimi streaming servisi, kar pomeni, da lahko občinstvo aktivno sodeluje pri igranju in z glasovanjem sproža valove sovražnikov ter vremenske neprilike.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.