Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Nintendo Wii bele barve s HDMI + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
100,00€
Cena: 100,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Nintendo Wii bele barve
  • Obnovljen Nintendo Wii Remote
  • Obnovljen Nintendo Wii Nunchuck
  • nov HDMI adapter in HDMI kabel
  • Nintendo senzor za TV in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Nintendo Wii v beli barvi s HDMI adapterjem je popoln paket za tiste, ki želijo uživati v klasičnih Wii igrah na sodobnih televizorjih. HDMI adapter omogoča enostavno povezavo s televizorji, ki ne podpirajo originalnega komponentnega video izhoda, in ponuja boljšo slikovno kakovost.

Wii Remote kontroler ostaja srce igralne izkušnje, s širokim naborom iger, ki izkoristijo njegove edinstvene zmogljivosti za zaznavanje gibanja. "Wii Sports," "Mario Kart Wii" in "Super Smash Bros. Brawl" so samo nekateri izmed naslovov, ki so postali kultni hiti.

Zanesljivost sistema je ena od njegovih najboljših lastnosti. Čeprav je Wii bolj osredotočen na igralno izkušnjo kot na multimedijske funkcionalnosti, je njegova uporabniška izkušnja še vedno na visokem nivoju. Z dodanim HDMI adapterjem je zdaj še bolj prilagodljiv za sodobne domače razmere.

Čeprav Wii v primerjavi z Xbox 360 ali PS3 nima toliko grafične moči, ga njegova inovativnost postavlja v svoj razred. Igre, kot so "The Legend of Zelda: Skyward Sword" in "Metroid Prime 3: Corruption," so ekskluzivni naslovi, ki izkoriščajo edinstvene zmogljivosti sistema.

HDMI adapter je tista češnja na vrhu torte, ki ta paket naredi še bolj privlačen. Ne samo, da lahko zdaj Wii povežete z večino sodobnih TV ekranov, ampak lahko tudi uživate v izboljšani grafiki in bolj čistem zvoku. 

Skupno gledano je Nintendo Wii v beli barvi s HDMI adapterjem odlična izbira za vsakogar, ki želi klasično igralno izkušnjo z dodanim udobjem sodobne povezljivosti.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.