Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Nintendo Wii bele barve s HDMI in odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
115,00€
Cena: 115,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Nintendo Wii bele barve
  • Obnovljen Nintendo Wii Remote
  • Obnovljen Nintendo Wii Nunchuck
  • nov HDMI adapter in HDMI kabel
  • Nintendo senzor za TV in napajalnik
  • odklep za igranje iger iz USB diska ali ključka
  • 2 leti garancije na vse


Nintendo Wii v beli barvi s HDMI adapterjem in odklepom je odlična izbira za tiste, ki želijo popolnoma izkoristiti potencial svoje Wii konzole. Bela barva konzole ponuja klasičen in estetsko prijeten izgled, medtem ko HDMI adapter in odklep dodajata več funkcionalnosti in prilagodljivosti.

HDMI adapter omogoča povezavo z modernimi televizorji in zasloni, kar poviša kvaliteto slike in zvoka. Pozabite na zastarele AV kable; s HDMI adapterjem lahko uživate v visokokakovostnem izhodu.

Ključna značilnost tega paketa je odklep, ki vam omogoča igranje kopij iger neposredno z USB ključka ali USB diska. To je izjemno priročno, saj lahko shranite svoje najljubše igre na eno lokacijo in jih kadarkoli zaženete brez menjave diskov.

Kljub dodatkom je igralna izkušnja ostala nespremenjena. Wii Remote in Nunchuk kontrolerji so še vedno ključni za igranje kultnih iger kot so "Wii Sports", "Super Mario Galaxy" in "The Legend of Zelda: Twilight Princess". Dodatek HDMI adapterja in odklepa tej konzoli daje novo raven funkcionalnosti, ki prej ni bila možna brez dodatne opreme ali posegov v konzolo.

Če povzamemo, ta paket Nintendo Wii je kot ustvarjen za tiste, ki iščejo klasično igralno izkušnjo z dodano funkcionalnostjo. Odklep in HDMI adapter resnično povečata vrednost in uporabnost te konzole, ne da bi žrtvovali njen originalni čar.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.