Odprto od ponedeljka do sobote 10:00 - 19:00
 

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
66,00€
Cena: 66,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom za Nintendo Switch je epska pustolovščina, ki igralce ponovno popelje v čudoviti svet Hyrulea. Igralci sledijo zvestemu mečevalcu Linku na njegovi najsodobnejši pustolovščini, kjer raziskujejo skrivnostne lebdeče otoke in neznane temne votline pod površjem Hyrulea. Igra obogati in nadgrajuje osnovo svojega predhodnika, "Breath of the Wild", z novimi sposobnostmi za obvladovanje in pomembno evolucijo fizikalnega in kemijsko vodenega peskovnika, ki je bil srce prvotne igre.


V Tears of the Kingdom Link začne svojo pustolovščino z raziskovanjem podzemlja pod Hyrule Castle, kjer se pojavijo zastrašujoče sile. Kljub temu mu magična zelena rokavica omogoča, da se prebudi v svetu, ki je doživel drastične spremembe. S tem se začne njegova pustolovščina za iskanje princese Zelde in boj proti starodavni zlu.


Igra je opremljena z novimi orodji, ki obogatijo interakcijo z okolico. Novosti vključujejo sposobnost potovanja skozi trdne materiale, uporabo moči za povratno gibanje predmetov in zmožnost spajanja predmetov z vašim orožjem, kar dodaja nove elemente strategije v boju. Z novimi zmožnostmi lahko ustvarite arzenal orožja, ki sežge, zapre ali zamrzne vaše sovražnike.


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zagotavlja globoko in bogato igralno izkušnjo, ki jo dopolnjujejo nova orodja in sposobnosti, ki omogočajo inovativne rešitve ugank in strategije za boj. To je obvezna igra za vse ljubitelje serije in pustolovskih iger.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.