Metroid Dread (SWITCH) - rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Pridružite se medgalaktičnemu lovcu na glave Samusu Aranu v njeni prvi novi zgodbi o 2D Metroid ™ po 19 letih
Samusova zgodba se nadaljuje po dogodkih iz igre Metroid ™ Fusion, ko se spusti na planet ZDR, da razišče skrivnostni prenos, poslan v Galaktično federacijo. Odmaknjeni planet so preplavile hudobne tuje življenjske oblike in hladne mehanične grožnje. Samus je bolj gibčna in sposobna kot kdaj koli prej, vendar ali lahko premaga nečloveško grožnjo, ki zaleže v globine ZDR?

Ko so raziskovalni stroji za ekstrakcijo DNK, impozantni E.M.M.I. zdaj lovijo Samusa. Napetosti so visoke, ko se izognete tem E.M.M.I. da bi se izognili okrutni smrti in hkrati našli način, kako jih odstraniti. Ugotovite, kaj je ta robotska čudesa spremenilo v nadlogo ZDR in pobegnite s svojim življenjem.

Pridobite nove in znane sposobnosti, ko prečkate številna okolja tega nevarnega sveta. Parkirajte čez ovire, drsite skozi tesne prostore, se zoperstavite sovražnikom in se borite skozi planet. Vrnite se na območja in z novimi sposobnostmi poiščite nadgradnje, nadomestne poti in pot naprej. Raziščite raztegnjen zemljevid, izognite se in uničite E.M.M.I. roboti in premagati strah, ki pesti ZDR.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.