Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

FIFA 23 Legacy Edition (SWITCH) - rabljeno

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

EA SPORTS™ FIFA 23 Legacy Edition vsebuje najnovejše postave, klube indrese nekaterih najboljših lig na svetu. Prav tako vsebuje najboljše ženskeekipe na svetu in nekaj najbolj slovitih štadionov, vključno z najnovejšimi.FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijskovzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranjeiz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.


Igranje

FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšanotelevizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch innudijo igranje iz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.


Ženski nogomet

Prvič doslej lahko igrate kot ženske ekipe, vključno z novo ženskosuperligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.


Novi štadioni

FIFA 23 Legacy Edition za Switch vsebuje nove štadione z vsega sveta,vključno z novimi ženskimi štadioni, kot je Manchester City Academy.


Predstavitev

Nova vizualna identiteta s prenovljenim vmesnikom in komentarjem.


Načini

Hitra tekma, kariera, turnirji, ženski mednarodni pokal, urjenje v veščini,spletne sezone, prijateljske tekme, lokalne sezone.


Načini za Ultimate Team*

Naloge za menedžerja, sezone za enega igralca in spletno igranje, turnirji,spletni nabor, spletne posamične tekme, izziv pri izdelavi ekipe, FUT Heroes,ICONS.


FIFA povsod

To Fifo lahko igrate s Switchem v posteljici ali roki oziroma na mizilokalno s prijatelji, pri čemer je mogoče igranje sezon. Igra podpira vodoravnodržanje Joy-Conov in Pro Controller!


*Živa vsebina za FUT v FIFA 23 Legacy Edition za Switch se bo razlikovalaod žive vsebine za FUT v Fifi 23 za PlayStation®5, PlayStation®4, XboxSeries X|S, Xbox One, PC skozi Origin in Steam ter Stadio.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.