Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Bus Simulator City Ride (SWITCH)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
35,00€
Cena: 35,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Simulacija vožnje avtobusa v živahnem mestu

Bus Simulator City Ride je igra, ki te postavi v vlogo voznika avtobusa, kjer prevažaš potnike po živahnem in realistično oblikovanem mestu. V igri voziš uradno licencirane avtobuse znanih proizvajalcev, kot so Alexander Dennis, Blue Bird, BYD, IVECO BUS, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Setra, Volvo in Vicinity Motor Corp. Priporočam jo vsem ljubiteljem simulacijskih iger in tistim, ki uživajo v vožnji ter upravljanju javnega prevoza. Za mlajše otroke igra morda ne bo zanimiva, saj zahteva nekaj spretnosti in potrpežljivosti.

Vozni park z avtobusi svetovno znanih proizvajalcev

Igra vključuje 10 različnih avtobusov, ki jih izdelujejo svetovno znani proizvajalci. Voziš lahko električne avtobuse, zgibne avtobuse in celo dvonadstropne avtobuse. Podjetja, kot so Mercedes-Benz, Volvo, IVECO BUS in BYD, ponujajo raznolikost in avtentičnost vozil. Detajli v kabinah avtobusov so neverjetni in omogočajo resnično izkušnjo vožnje. Vožnja skozi različna mestna območja, kot so poslovni distrikti in stanovanjske četrti, je resnično prijetna.

Impresivna grafika in realistično vzdušje

Grafika v Bus Simulator City Ride je zelo impresivna. Mesto je oblikovano z veliko pozornostjo do detajlov in temelji na mestih v severni Evropi. Vozne poti so realistično zasnovane, kar skupaj z avtentičnimi zvoki motorjev avtobusov in glasovnim igranjem potnikov ustvari odlično vzdušje. Ena najbolj impresivnih stvari pri tej igri je prav ta kombinacija realistične grafike in zvoka, ki te popolnoma potopi v svet mestnega prevoza.

Dolžina kampanje in možnosti več igralcev

Za dokončanje glavne kampanje in vseh stranskih nalog sem potrebovala približno 20 ur igranja. Igra ponuja različne načine igranja, vključno z zgodbeno kampanjo, dogodki v vožnji in sandbox načinom, kjer lahko svobodno raziskuješ mesto. Na žalost igra ne vključuje klasičnega večigralskega načina, vendar sandbox način ponuja dovolj možnosti za ponovljivo igranje. Igra je bila od svoje izdaje deležna več posodobitev in dodatkov, ki so izboljšali igranje in dodali nove vsebine, zaradi česar ostaja aktualna tudi v letu 2024.

Primerjava z Euro Truck Simulator

Bus Simulator City Ride lahko primerjamo z igro Euro Truck Simulator. Obe igri ponujata realistično simulacijo vožnje, vendar se Bus Simulator osredotoča na mestni prevoz potnikov z avtobusi, medtem ko Euro Truck Simulator prinaša izkušnjo vožnje tovornjakov na dolge razdalje. Čeprav obe igri ponujata podrobno izdelane vozniške kabine in realističen občutek vožnje, Bus Simulator City Ride dodaja več interakcije s potniki in upravljanje avtobusnih linij, kar ga naredi edinstvenega v svojem žanru.

Podrobna osebna izkušnja in zanimiva dejstva

Moja izkušnja z igranjem Bus Simulator City Ride je bila zelo pozitivna. Najlepše se zahvaljujem Konzolku za zagotovitev igre. Ena izmed najbolj zanimivih stvari je bila možnost vožnje z različnimi avtobusi, kar je prineslo raznolikost v igranju. Nekajkrat sem se znašla v smešnih situacijah, ko so potniki izražali nezadovoljstvo zaradi mojih vozniških sposobnosti. Igra vključuje tudi posebne dogodke v vožnji, ki zahtevajo hitre odločitve in spretnosti pri upravljanju avtobusa. Če bi lahko karkoli spremenila, bi dodala več interakcij s potniki in bolj dinamične vremenske razmere, kar bi še povečalo realizem igre. Prav tako bi bilo zanimivo dodati nočne vožnje in razširiti mestna območja. Bus Simulator City Ride je posebna izdaja, ki vključuje 10 licenciranih avtobusov in različne možnosti upravljanja mestnega prevoza, kar igri dodaja dodatno vrednost in globino.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.