Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Pokemon Ultra Sun (3DS)

(1 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še trije na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
45,00€
Cena: 45,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Dobrodošli v svetu, kjer sonce sije svetleje kot kdajkoli prej - v igri Pokemon Ultra Sun za 3DS. Ta izjemna različica klasične igre prinaša zgodbo, ki je podkovan z novimi elementi, dodatnimi pokémoni in razširjenimi območji, ki jih morate raziskati. Avantura čaka na vsakem koraku, ko raziskujete bogatejši svet regije Alola, zdaj poln skritih kotičkov in novih skrivnosti.


V tej igri, polni živahnih barv in očarljivo detajlnih grafik, boste kot heroj stopili v čevlje mladega trenerja, ki išče svojo pot v pokémonska tekmovanja in odkritja. Vaša pot bo vodila skozi nove dogodke in srečanja z edinstvenimi oblikami pokémonov, posebnimi Ultra Beasts in seveda, legendarnimi pokémoni.


Ena izmed ključnih dodatkov v Ultra Sun je Ultra Wormhole, ki vas popelje na izlete izven Alola, kjer se lahko soočite z močnimi Ultra Beasts in celo lovite legendarni pokémoni v njihovih domačih svetovih. Igra prav tako vključuje nove Z-poteze, ki dodajajo plasti strategiji in dinamiki bitk.


Multiplayer ni bil nikoli bolj razburljiv. Spoznajte se s trenerji po vsem svetu v Festival Plaza, kjer lahko trgujete, bojujete in celo komunicirate z drugimi igralci. Izzivite prijatelje ali združite moči za večigralske bitke, ki postrežejo s še več možnostimi, kako lahko svojo ekipo povzdignete v zmagovalce.


Pokémon Ultra Sun ni samo razširitev prejšnjih iger, je izpopolnjeno potovanje s širšo vsebino in nove zanke, ki zagotavljajo, da bo vaša pokémon izkušnja edinstvena in nepozabna. Če ste že navdušeni nad pokémoni ali iščete razlog, da se ponovno zaljubite v svet neverjetnih bitij - pridite in občutite sijaj Pokemon Ultra Sun.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.