Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Hyrule Warriors Legends (3DS)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Zadnji kos na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
28,00€
Cena: 28,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Za vse ljubitelje epskih bitk in zgodovinske fantazije, Hyrule Warriors Legends za 3DS prinaša pravo doživetje dinamičnih spopadov in ikoničnih likov. S pridihom legendarnih zgodb, ta igra združuje hitro akcijsko igranje s strategijami in zbiranjem likov, značilnih za franšizo. Potopite se v masovne boje, kjer se srečate z obilico nasprotnikov, ki zahtevajo tako spretnost kot taktično razmišljanje.

Ko stopite na bojišče kot en izmed znanih junakov, vas igra popelje skozi serijo misij, ki jih krasi raznolikost okolij in izzivov. Odklenite potencial svojih najljubših likov in jih oborožite z mogočnim orožjem, da premagate legije sovražnikov in zlobne šefe, ki krojijo usodo fantastičnega sveta.

Hyrule Warriors Legends širi svoje obzorje z novimi dodatki, vključno z novimi liki in ekskluzivnimi misijami, ki so na voljo samo v tej različici igre. Njena posebnost je tudi prilagodljivost upravljanja več likov hkrati, kar omogoča menjavo med junaki sredi boja in usklajevanje njihovih zmožnosti za postavitev ultimativne strategije.

Multiplayer način prinaša priložnost, da se z drugimi igralci združite v kooperativni način ali se preizkusite v konkurenčnih bitkah, ustvarjajoč neverjetno interakcijo in zabavo, ki drži igralce pred zasloni urami in urami.

Hyrule Warriors Legends je idealna igra za oboževalce, ki iščete akcijo na premičnih napravah, kot je 3DS. Če vas privlači klasična zgodba s pridihom svežine in akcijsko nabitih bojev, potem je ta igra kot nalašč za vas. Opremite se, pripravite strategije in se podajte na bojišče, kjer boste pisali lastno legendo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.