Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

NBA 2K23 (XBOX ONE)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

NBA 2K23 (XBOX ONE) - Igraj novo sezono NBA tudi ti na svoji konzoli. Prednaroči in poleg vseh prednaročniških bonusev prejmi tudi dodatne VCje samo pri Konzolkotu!


TO JE IGRA – Tekmujte kot svoje najljubše ekipe in zvezdniki NBA in WNBA ter izkusite vrhunec pristnega igranja. Z najboljšo vizualno predstavitvijo v razredu, izboljšano umetno inteligenco igralcev, posodobljenimi seznami in zgodovinskimi ekipami se igra še nikoli ni počutila tako resnično in popolno kot v NBA 2K. Občutite energijo množice, intenzivnost tekmovanja in neskončno zabavo enega najbolj poglobljenih športnih izdelkov v igrah danes.


MICHAEL JORDAN SE VRAČA - Stopite na trd les v najbolj dokončni izkušnji Michaela Jordana doslej z The Jordan Challenge. Podoživite in poustvarite 15 ikoničnih predstav iz Jordanove slavne kariere. Deset prvotnih izzivov se vrne iz NBA 2K11, ki je popolnoma prenovljen od nule – skupaj s 5 popolnoma novimi trenutki. Stopite nazaj v preteklost, medtem ko igrate skozi te ikonične predstave, ki vključujejo predstavitev igre, arene in napovedovalce PA, medtem ko poslušate zvezdnike lige NBA, ki so iz prve roke izkusili legendo, ki je nastala.


PRIDEJTE DO LIGE - Izpolnite svoje NBA sanje, ko se podajate k veličini na dramatičnem potovanju v MyCAREER. Vzpostavite odnose, zgradite svoj ugled in premagajte težke ovire, ki preizkušajo tudi najbolj obetavne balinarje. Popestrite svojo blagovno znamko izven igrišča in naredite svoje ime tisto, ki si ga boste zapomnili na igrišču; Medtem ko pripeljete svoje prijatelje na vožnjo, ko se prebijate do vrha v igri NBA 2K. Tukaj se odločite vi. Kako boste napisali svojo zgodbo?


PRIDRUŽITE SE NAJVEČJI SKUPNOSTI HOOPS - Ustvarite svoje ime v mestu The City, največjem košarkarskem svetu doslej (za PlayStation 5 in Xbox Series XS) ali se podajte na epsko potovanje na krovu edine ladje za križarjenje (za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch). , in PC) primerna za najboljše igralce v igri. Ne glede na potovanje z vašim MyPLAYER-jem, bodite pripravljeni na delo, pridobite ugled in vodite igrišča. Preizkusite svoje meje v izobraževalnem centru Gatorade in obiščite trgovine po najnovejšo opremo največjih blagovnih znamk, preden se pomerite na celoletnih dogodkih in si prislužite nagrade, s katerimi boste ostali zaprti.


SESTAVITE SVOJO SANJSKO EKIPO – MyTEAM spremeni domišljijo v resničnost, ko zbirate in zaslužite karte za sestavljanje nenavadnih začetnih 5 z legendami in All-Stars iz katerega koli obdobja. Sprostite svoje najboljše proti elitnim ekipam, medtem ko odkrivate izjemne izzive, tekmovalne turnirje in razburljive nagrade. Izkusite vse to in še več s skupnostjo MyTEAM z novimi posodobitvami iz sezone v sezono.
Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.