Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

MotoGP 23 (XBOX ONE | XBOX SERIES X)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v skladišču. Dostavimo na dom ali pripravimo za prevzem v trgovni predvidoma v dveh delovnih dneh po oddaji spletnega naročila.
62,00€
Cena: 62,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

MotoGP 23 prinaša vznemirljive novosti in priložnost za dirkanje z ramo ob rami z najbolj priznanimi prvaki MotoGP. Izbrati je možno med uradnimi ekipami ali ustvariti lastnega dirkača in se povzpeti po lestvici od Moto3 do Moto2 in naposled do Olimpa MotoGP. Prenovljen je bil način izbiranja poti kariere za najbolj realistično in osebno izkušnjo doslej. Odnosi z drugimi dirkači igrajo pomembno vlogo, zato je potrebno biti pozoren na novo virtualno platformo družabnih omrežij znotraj igre. Ključni trenutki lahko nenadoma spodbudijo kariero, kar prinašajo nove točke preobrata. Poleg tega je v igri nov sistem nevronske pomoči, ki analizira zmogljivost in nudi podporo pri upravljanju, zaviranju in pospeševanju. MotoGP 23 je igra, kjer se vse lahko spremeni, prinaša nepredvidljivost s funkcijo dinamičnega vremena. Tudi osebni stil igra pomembno vlogo, zato je na voljo možnost ustvarjalnosti z zmogljivimi grafičnimi urejevalniki.

Igra podpira deljen zaslon (split screen) in tekmovanje z igralci vseh PlayStation in Xbox konzol.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.