Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox One 500GB črn + 2 leti garancije

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox One s 500GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox One brezžični kontroler
  • HDMI kabel in kabel za elektriko
  • 2 leti garancije na vse


Xbox One s 500GB trdim diskom je kot avto klasične zasnove z modernim motorjem. Ta konzola, ki je prva v seriji Xbox One, prinaša širok nabor funkcij in je še vedno priljubljena izbira za mnoge. Čeprav ni tako zmogljiva kot njeni novejši sorodniki, Xbox One X in Series X, pa še vedno ponuja odlično igričarsko izkušnjo.

500GB prostora je dovolj za tiste, ki se ne želijo spopadati s težavo shranjevanja ogromne knjižnice iger. Če ste tisti tip igralca, ki se osredotoča na nekaj ključnih naslovov in ne zbira na desetine iger, potem je 500GB več kot dovolj. Za primerjavo, ta prostor je zadosten za okoli 10-12 večjih iger, kar je za mnoge čisto dovolj.

Kaj pa zmogljivosti? Xbox One se drži dobro tudi leta po izidu. Seveda ne morete pričakovati 4K ločljivosti ali izjemno hitrih naložilnih časov, vendar pa lahko še vedno uživate v stabilnih 30 ali celo 60 FPS v večini iger. Poleg tega je združljiv z bogato zbirko iger iz prejšnjih generacij Xbox konzol, kar je super za nostalgike ali tiste, ki so morda zamudili nekatere starejše naslove.

Tako kot vsak Xbox, tudi ta različica podpira Xbox Game Pass, kar pomeni, da imate dostop do obsežne knjižnice iger za mesečno naročnino. To je odlična možnost za tiste, ki želijo raziskovati različne igre brez potrebe po nakupu vsake posamezne.

Zaključek? Če iščete solidno igričarsko konzolo, ki ne bo razbila banke, in niste obsedeni z najnovejšimi grafikami in funkcijami, je Xbox One s 500GB trdim diskom odlična izbira. Prav tako je super za mlajše igralce ali tiste, ki se prvič spuščajo v svet konzolnih iger.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.