Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen PlayStation 4 Slim 2TB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
239,00€
Cena: 239,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?

  • Obnovljen PlayStation 4 Slim z novim 2TB diskom
  • Obnovljen Sony PS4 DualShock 4 brezžični kontroler
  • HDMI kabel, kabel za elektriko in kabel za polnjenje
  • 2 leti garancije na vse


PlayStation 4 Slim z 2TB trdega diska je namenjen resnim igralcem, ki ne želijo kompromisov pri prostoru za shranjevanje. Če ste tisti, ki ne more izbrati med različnimi igrami in želi imeti na voljo celotno knjižnico, je ta model kot ustvarjen za vas. 


2TB prostora vam omogoča, da si lahko brez skrbi naložite vse najnovejše naslove, klasične igre, ki ste jih že dolgo želeli preigrati, ter vse ostale digitalne dobrine, kot so dodatki, razširitve in več. Tudi če ste ljubitelj digitalnih medijev, kot so filmi in serije, boste imeli več kot dovolj prostora za vse to.


Na tej konzoli ni potrebe po zunanji trdi plošči, razen če resnično želite shraniti absolutno vse, kar PS4 ekosistem ponuja. In čeprav je PS5 že na trgu, PS4 Slim s to kapaciteto odlično služi kot sekundarna ali celo primarna konzola za tiste, ki še niso pripravljeni na prehod.


Kot pri vseh modelih Slim, je tudi ta različica tanjša in lažja od originala, s čimer prihranite na prostoru in dodate estetsko vrednost vašemu igralnemu kotičku. Glede na to, da PS4 Slim podpira vse igre, ki so bile izdane za PS4, je ta model idealen za tiste, ki si želijo raznolike in obsežne igralne izkušnje brez kakršnih koli omejitev.


Z 2TB PS4 Slim pridete do resnično robustne igralne postaje, ki vam ne bo treba skrbeti za prostor ali kompromise pri izbiri iger. To je prava izbira za ambiciozne igralce, ki želijo maksimalno izkoristiti svoj PS4 ekosistem.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.