Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 4GB + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še dva na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
65,00€
Cena: 65,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim 4GB
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim s 4GB trdim diskom je vsekakor vstopna točka v svet Xbox 360, ki pa ponuja več, kot se zdi na prvi pogled. Čeprav ima samo 4GB prostora, je to idealno za tiste, ki se prvič podajajo v svet konzolnega igranja ali iščejo bolj dostopno možnost.

Ta model vam omogoča, da okusite vse, kar Xbox 360 ponuja, od ekskluzivnih naslovov kot so "Halo" in "Gears of War" do široke palete indie iger. S tem, da je Slim model tišji in manj občutljiv na znane napake kot njegov predhodnik, je odličen za tiste, ki se ne želijo ukvarjati z dodatnim vzdrževanjem.

Seveda je omejen prostor za shranjevanje nekaj, kar bo treba upoštevati. Za osnovno igranje in nekaj naslovov je 4GB več kot dovolj. Če pa želite izkoristiti več funkcij, kot so dodatki, posodobitve in digitalne igre, boste hitro omejeni s prostorom. A tu je možnost nadgradnje diska ali uporabe zunanjih shramb.

V primerjavi z drugimi konzolami, kot so PlayStation 3 ali Wii, Xbox 360 Slim s 4GB ponuja konkurenčno igralno izkušnjo, ki je osredotočena predvsem na igranje. Čeprav ne more tekmovati z novejšimi modeli kot so Xbox One ali PlayStation 4, je še vedno vreden nakupa za nostalgike ali nove igralce.

Zaokroženo, Xbox 360 Slim s 4GB je odlična izbira za tiste, ki iščejo cenovno dostopno in zanesljivo konzolo, ki ponuja širok nabor iger in funkcij. Kljub omejenemu prostoru za shranjevanje je to konzola, ki lahko zadovolji večino vaših igralnih potreb.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.