Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Obnovljen Xbox 360 Slim 250GB z RGH odklepom + 2 leti garancije

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
110,00€
Cena: 110,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ko se odločiš za obnovljeno konzolo pri nas, je tvoja izbira tako varna kot ugodna. V paketu prejmeš igralno konzolo, en kontroler in vso potrebno kablovje za uporabo. Ker želimo, da si pri nakupu popolnoma brez skrbi, nudimo dve leti garancije, kar je več, kot dobiš pri nakupu nove.

Garancija, ki jo priložimo, ni zgolj beseda na papirju, ampak nekaj kar že poznaš. To ni zavarovanje, kjer si je potrebno natančno prebrati pogoje. Dvoletna garancija vključuje brezplačna popravila ali zamenjave na vse okvare, ki niso posledica poškodbe.

Igralno konzolo pred prodajo temeljito pregledamo, očistimo in razkužimo ter povrnemo na tovarniške nastavitve. Običajno tudi zamenjamo baterijo in gumbe na kontrolerju, tako da prejmeš kontroler, ki je skoraj kot nov. Originalne embalaže pogosto ni, prav tako so lahko na ohišju vidni sledovi uporabe.

Z doplačilom lahko izbereš tudi povsem nov kontroler namesto obnovljenega. Če potrebuješ le igralno konzolo, ti lahko nudimo tudi to opcijo brez kontrolerja, kar je seveda ceneje. Prav tako je možno staro igralno konzolo z igrami dati v račun za obnovljeno.

V primerjavi s tveganimi nakupi na Bolhi ali Facebooku, kjer ni garancije, pri nas ni skrbi. Dobiš vse v enem: zanesljivost, garancijo in možnost vračila ali menjave. Za piko na i pa še pripomoreš k bolj čistemu okolju in prihraniš pri nakupu.


Kaj prejmeš?


  • Obnovljen Xbox 360 Slim z 250GB diskom
  • Obnovljen Microsoft Xbox 360 brezžični kontroler
  • RGH 3.0 odklep
  • HDMI kabel in napajalnik
  • 2 leti garancije na vse


Xbox 360 Slim z 250GB trdim diskom in RGH odklepom je kot sanje za vse, ki želijo največ iz svoje Xbox 360 izkušnje. Čeprav ima 250GB disk manj prostora kot večje različice, RGH (Reset Glitch Hack) odklep dodaja povsem novo plast možnosti. Lahko igrate kopije iger, kar je še posebej koristno, če želite preizkusiti igro pred nakupom ali imeti dostop do iger iz različnih regij.

Ne glede na to, Slim model že po sebi prinaša številne prednosti. Je tišji, zanesljivejši in estetsko bolj dovršen v primerjavi s prvotnim Xbox 360. Tišje delovanje in manjša velikost sta še posebej priročna, če nimate veliko prostora ali ne želite, da vas moti hrup.

Kar se tiče iger, ta paket ne razočara. Od ekskluzivnih naslovov, kot so "Halo" in "Gears of War," do indie biserov, je za vsakogar nekaj. RGH odklep dodatno razširi vaše možnosti, omogoča vam igranje homebrew iger in uporabo različnih dodatnih funkcij, ki niso na voljo na zaklenjenih konzolah.

Vse v vsem, če iščete konzolo, ki vam omogoča več svobode in personalizacije, ne da bi za to žrtvovali kakovost in zanesljivost, je Xbox 360 Slim z 250GB in RGH odklepom odlična izbira. Z vsemi temi funkcijami in možnostmi, je ta konzola resnično kot nalašč za tiste, ki želijo maksimalno izkoristiti svojo igralno izkušnjo na Xbox 360.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.