Odprto od ponedeljka do sobote 10:00 - 19:00
 

HORI Tactical Assault Commander FOUR (Type K2) (PS4/PS3/PC)

(0 ocen)
Zaloga: Dobavljivost: 5-10 dni

135,00€
Cena: 135,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

HORI Tactical Assault Commander (PS4 in PS3) TAC Pro tipkovnica in miška prinašata PC stil igranja na PS4 in PS3. Oblikovano posebej za FPS igre. Funkcije vključujejo tipkovnico ali uporabo analognih gumbov ter možnost shranjevanja nastavitev posameznih uporabnikov.


TAC Pro zagotavlja povsem novo metodo igranja na PS4, ki predstavlja revolucijo v igralnem stilu. Ključne lastnosti: Univerzalna povezljivost: Plug and Play na PS4, PS3 in Windows PC. Oblikovano posebej za FPS igre. Združljiv z priloženo miško ali katerokoli drugo HID kompatibilno USB miško.


Možnost programiranja; prilagodite si občutljivost miške, pospeške in mrtva območja, ter jih shranite v svojem profilu. Gumbi so intuitivno poslikani in jih je mogoče programirati po potrebi. Tipkovnica in gaming miška imata LED osvetlitev. Zaklep in nastavitve občutljivosti lahko shranite v uporabniške profile in prilagodite aplikaciji Windows.


Ergonimičnost in udobje z nastavljivim naslonom za dlani. Sony licenca. Napredne funkcije: G umb Quick, povečuje občutljivost miške za hitrejši odzivni čas, gumb Snipe zmanjša občutljivost za natančno ciljanje, gumb Walk za natančno gibanje.


KOMPATIBILNOST:


  • PS4 FPS igre
  • PS3 FPS igre

V KOMPLETU:


  • Tipkovnica
  • Miška
  • Navodila za uporabo

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.