Odprto od ponedeljka do sobote 10:00 - 19:00
 

FIFA 20 (XBOX ONE) - rabljeno

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še pet na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
7,00€
Cena: 7,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

FIFA 20 (XBOX ONE) - Pripravite se na EA SPORTS™ VOLTA Football z FIFO 20, ki vam ponuja avtentično doživetje uličnega nogometa in vam omogoča vse, da se izkažete tako na igrišču, kot tudi izven njega. Fifo 20 poganja Frostbite engine in omogoča prestiž profesionalne etape in povsem novo avtentično nogometno izkušnjo z EA SPORTS VOLTA. EA SPORTS VOLTA premakne igro iz hrupnega stadiona nazaj na ulice in ulični ritem po vsem svetu. Potopite se v tok ulice, kjer izpopolnite svojega igralca in izrazite svoj osebni slog.


Poleg tega vam VOLTA football omogoča neskončno možnosti za oblikovanje vašega unikatnega igralca od izbire dresa, frizure do tetovaž in celo izražnja čustev. Oblikujte svojega igralca ali igralko in ga/jo predstavite v različnih načinih VOLTA football.


Prav tako pa vam omogoča igranje na različnih koncih sveta, Amsterdam, London in Tokyo so le nekatere izmed mest kjer boste izkusili nogometno izkušnjo.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.