Odprto od ponedeljka do sobote 10:00 - 19:00
 

Xbox Live Gold 12 mesecev (XBOX ONE | XBOX SERIES | XBOX 360)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
54,99€
Cena: 54,99€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Kako do brezplačne dostave?  


V kolikor želite prihraniti pri poštnini, vam lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Če se odločite, oddajte naročilo preko spletne strani, izberite dostava po elektronski pošti in plačilo po predračunu ali s kreditno kartico. Po prejemu plačila, vam na email pošljemo ključ.


Xbox Live Gold 12 mesecev naročniška kartica vam omogoča mrežno igranje (multiplayer)  iger preko Xbox Live. Gold naročnina omogoča vse kar je na voljo v Silver, poleg tega pa še: Multiplayer in Marketplace. S to kartico ste deležni 12 mesece naročnine.


  • Način za več igralcev - s prijatelji se boste lahko pomerili v kooperativnem igranju ali igranu drug proti drugemu v različnih igrah !
  • Marketplace - virtualno tržišče, kjer člani z zlato naročnino prejmejo ekskluziven dostop do iger, napovednikov, video vsebin in mnogo več !
  • TrueSkill Matchmaking - način razvrščanja igralcev, ki vam bo našel optimalne nasprotnike glede na vaše igralne sposobnosti !
  • Parties - skupino prijateljev lahko povabite na Xbox Live Party, kjer lahko organizirate igre ali klepetate !
  • Gamer Feedback - sistem razvrščanja igralcev, s katerim določite igralce, ki se jim želite izogniti oz. igralce, s katerimi želite igrati, ko se boste ponovno prijavili na splet !


Predplačniška kartica je na voljo samo v digitalni obliki, če jo naročite po pošti, vam na list papirja natisnemo kodo.

Aktivacija naročnine zahteva pravilne nastavitve Xbox Live računa. V primeru težav pri aktivaciji, se je potrebno obrniti na Microsoft tehnično pomoč ali naši tehnični podpori za kratek čas zaupati geslo od vašega Xbox Live računa, da popravimo nastavitve računa in aktiviramo naročnino. V kolikor še nimate ustvarjenega Xbox Live računa vam ga brezplačno ustvarimo in aktiviramo naročnino.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.