Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Nintendo Wii Remote Plus + Nunchuk bel (kompatibilni)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
32,00€
Cena: 32,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Remote Plus bele barve je napreden daljinec s tehnologijo zaznavanja gibov, ki zagotavlja izjemno igralnost ob kateri se bo zabavala vsa družina. Daljinec vam bo služil kot lopar v tenis igrah, krmilo za upravljanje vozil in kot orožje v prvoosebnih strelskih igrah. Wii Remote deluje preko Bluetooth tehnologije in bo zaznal vaše give tudi do razdalje 9 metrov. Istočasno se lahko uporabljajo 4 daljinci, Wii Remote pa vključuje tudi zvočnik ter zna generirati tresljaje.


Vgrajen Wii MotionPlus omogoča še bolj natančno prepoznavanje prostorskega gibanja v realnem času. Ima dodatne senzorje, ki izboljšajo delovanja Wii Remote-a, da se le-ta bolje odziva na premike, gibe in zasuke zapestja. Nunchuk je dodatek za Wii Remote Plus, ki ima senzor za zaznavo gibanja in dodaten gumb ter joystick.


Nunchuk se poveže direktno na Wii Remote Plus zato baterije niso potrebne. Nekatere igre zahtevajo za delovanje poleg Remote Plus daljinca tudi Nunchuk.


Deluje na vseh Nintendo Wii in Nintendo Wii U igralnih konzolah


Kaj so kompatibilni kontrolerji oz. kompatibilni izdelki?


Kompatibilni izdelki so novi in imajo polno enoletno garancijo. Ne izdeluje jih prvotni proizvajalec kot naprimer Sony, Nintendo, Microsoft. Način uporabe in delovanja ter izgleda in oblika je enak. Kvaliteta izdelave je odlična, saj vedno izberemo tovarno, ki proizvaja izdelke najboljše kvalitete.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.