Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Rise of the Ronin (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
65,00€
Cena: 65,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Rise of the Ronin je eden izmed najbolj pričakovanih naslovov, ki bo izšel 22. marca 2024. Igra je bila razvita s strani Team Ninja, znanih po svojem delu na serijah kot so Ninja Gaiden in Nioh. Ta akcijska pustolovščina je postavljena v obdobje Bakumatsu v Japonski, znano po svojem obdobju velikih družbenih in političnih sprememb.

Glavni lik v Rise of the Ronin je ronin, samuraj brez gospodarja, ki se spopada z različnimi izzivi v tem turbulentnem obdobju. Igra ponuja izjemno svobodo pri raziskovanju in odločitvah, kar omogoča igralcem, da resnično oblikujejo svojo pot in vplivajo na potek zgodbe. To daje igri pridih RPG elementov, ki so prepleteni z dinamičnimi boji.

Bojevanje v Rise of the Ronin je tekoče in zahteva strateški pristop. Sistem boja spominja na tistega v igrah kot sta Sekiro: Shadows Die Twice in Ghost of Tsushima, vendar s svojim edinstvenim pridihom. Igralci bodo morali skrbno izbirati svoje poteze in uporabljati raznolik arzenal orožij ter sposobnosti, da premagajo sovražnike.

Grafika in umetniška zasnova igre sta brezhibni, s podrobnimi okolji in impresivnimi likovnimi modeli, ki resnično ujamejo duh obdobja. Zvok in glasba sta prav tako vrhunska, kar dodatno poglobi izkušnjo.

Kar se tiče zgodbe, Rise of the Ronin obljublja kompleksno in čustveno pripoved, ki raziskuje teme časti, izdaje in preobrazbe. Zgodba je bogata in večplastna, kar igralcem omogoča, da se potopijo v zgodovinski svet in doživijo zgodbo iz prve roke.

Ena izmed pomembnih lastnosti igre je tudi njena odprtost. Svet igre je ogromen in ponuja obilo možnosti za raziskovanje, od skritih kotičkov do obsežnih bitk. Ta odprtost zagotavlja, da bo vsaka igralna izkušnja unikatna.

Kljub številnim pozitivnim lastnostim igre, nekateri igralci morda ne bodo navdušeni nad visoko stopnjo zahtevnosti nekaterih bitk, ki zahteva veliko vaje in potrpljenja. Prav tako je igra morda nekoliko preveč odvisna od tradicionalnih elementov Japonske kulture, kar bi lahko nekatere igralce, ki niso seznanjeni s temi temami, pustilo rahlo zmedene.

Vendar, skupno gledano, Rise of the Ronin obljublja, da bo dinamična in vznemirljiva igra, ki bo igralcem ponudila bogato in poglobljeno izkušnjo. S svojimi inovativnimi pristopi k pripovedovanju zgodbe, impresivno grafiko in tekočim bojevanjem, je ta igra obvezna za ljubitelje akcijskih pustolovščin in zgodovinskih zgodb.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.