Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

NBA 2K24 + ekskluzivni prednaročniški bonus (PS5)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Kot strasten igralec košarkarskih iger že nestrpno pričakujem izid NBA 2K24. Iz opisa igre je razvidno, da nas čaka veliko novosti in izboljšav.


Začenši s tehnologijo PROPlay, ki obljublja izboljšanje animacij in gibanj, se mi zdi, da bo NBA 2K24 prinesel občutek resničnosti igre na povsem novo raven. Veselim se tudi možnosti igranja z igralci, ki uporabljajo PlayStationⓇ5 ali Xbox Series X|S, kar odpira vrata za boljšo in bolj tekmovalno izkušnjo.


Funkcija Mamba Moments, ki omogoča ponovno doživljanje nekaterih najboljših trenutkov Kobeja Bryantove kariere, mi je posebej všeč. NBA 2K24 obljublja, da bomo lahko sledili njegovi poti od mladega fenomena do enega izmed največjih košarkarjev vseh časov, kar bo gotovo nepozabno doživetje.


Tudi možnost igranja v tropskem okolju v MyCAREER načinu se mi zdi zanimiva. Kot nekdo, ki rad personalizira svoj slog v igri, komaj čakam, da vidim, kako se bo to odrazilo na igrišču.


NBA 2K24 na splošno izgleda kot igra, ki bo prinesla številne izboljšave in nova doživetja za ljubitelje košarkarskih iger. Upam, da bo izpolnila svoje obljube in postala nova referenčna točka v žanru.
Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.