Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Marvels Spider-Man 2 (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
59,00€
Cena: 59,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Marvel's Spider-Man 2 za PlayStation 5 je napeto novo poglavje v priznani seriji Marvel's Spider-Man, kjer se vračata Spider-Mana Peter Parker in Miles Morales. S pomočjo novih Web kril se premikata po Marvelovem New Yorku, medtem ko se izmenjujeta med likoma, da bi doživela različne zgodbe in epske nove moči, ko ikonični zlobnež Venom ogroža njuno mesto in tiste, ki jih imata rada.


Zgodba Spider-Mana se nadaljuje, ko Peter in Miles soočata z močjo simbiota, kar ju prisili na končni test moči, tako znotraj kot izven maske. Med usklajevanjem svojih življenj, prijateljstev in dolžnosti zaščite tistih v stiski se morata soočiti z vse večjimi izzivi.


Igralci lahko preklapljajo med obema Spider-Manoma, med raziskovanjem razširjenega Marvelovega New Yorka. Doživite nove simbiotske sposobnosti Petera in eksplozivne bio-električne venom moči Milesa ter odkrijte nadgradljive, visokotehnološke opreme, ki izboljšujejo bojne izkušnje za obsežno igralno globino in raznolikost.


Soočite se z raznoliko zbirko novih in ikoničnih Marvelovih super zlobnežev, vključno z originalno različico strašljivega Venoma, neusmiljenim Kravenom Lovcem, nestabilnim Kuščarjem in mnogimi drugimi!


Raziščite še večji Marvelov New York kot kdaj koli prej, vključno z novima okrožjema - Brooklyn in Queens - in kraji, kot je Coney Island.


Na naših socialnih omrežjih najdeš še kodo za dodaten popust.


Če oddaš prednaročilo do 18. oktobra prejmeš še prednaročniški bonus, ki vključuje tri barvne različice dveh oblek: obleka Arachknight in obleka Shadow-Spider. Prav tako boste odklenili zgodnjo uporabo Web Grabberja in še tri dodatne točke za spretnosti.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.