Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Like a Dragon Infinite Wealth (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
62,00€
Cena: 62,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Like A Dragon: Infinite Wealth je impresivna mešanica RPG in strategije, ki te popelje v barvit in dinamičen svet Yakuze. Glavni junak igre, Ichiban Kasuga, je karizmatičen in kompleksen lik, ki te vodi skozi zgodbo o vzponih in padcih v kriminalnem podzemlju.

Igra močno spominja na klasike serije Yakuza, a prinaša svež pristop s svojo edinstveno mešanico RPG elementov in strateškega bojevanja. Če ste navdušeni nad igrami, kot sta Persona serija ali tradicionalni Yakuza naslovi, bo Infinite Wealth prava poslastica za vas.

Ena najbolj privlačnih lastnosti Like A Dragon: Infinite Wealth je njena poglobljena in vlečna zgodba. Igra te popelje skozi življenje Ichibana, njegove vzpone, padce, in njegovo pot iskanja pravice. Zgodba je polna presenetljivih obratov in čustvenih trenutkov, ki te pustijo navezanega na lik in svet igre.

Igralnost je zmes klasičnih RPG elementov in turn-based strategije, ki deluje presenetljivo dobro. Sistem boja je inovativen in zabaven, saj združuje tradicionalne RPG mehanike z elementi strateškega načrtovanja. To doda globino in taktičnost bojevanju, kar je sveža sprememba v seriji Yakuza.

Kar mi je bilo še posebej všeč pri Like A Dragon: Infinite Wealth, je njen občutek za humor. Kljub temi kriminalnega podzemlja igra uspeva ohraniti lahkotnost z zabavnimi stranskimi misijami in humorističnimi vložki, ki te nasmejijo in sprostijo.

Kljub temu, da je igra polna pozitivnih lastnosti, bi si želel več raznolikosti v okoljih in misijah. Včasih se lahko počutijo malce ponavljajoče, kar je lahko moteče pri daljšem igranju.

Na splošno, Like A Dragon: Infinite Wealth je odlična igra, ki združuje odlično zgodbo, zanimivo igralnost in nepozabnega glavnega junaka. Je igra, ki bo zagotovo pritegnila ljubitelje RPG in Yakuza serije ter vse, ki iščejo globoko in zabavno igralno izkušnjo.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.