Odprto od ponedeljka do sobote 9:30 - 20:00
 

Humankind Heritage Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v skladišču. Dostavimo na dom ali pripravimo za prevzem v trgovni predvidoma v dveh delovnih dneh po oddaji spletnega naročila.
54,00€
Cena: 54,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Humankind je edinstvena strategija, ki igralcem omogoča, da sestavijo svojo civilizacijo z združevanjem 60 zgodovinskih kultur od antike do moderne dobe. Vsaka od teh kultur ponuja posebne lastnosti in bonuse, ki jih igralci lahko kombinirajo in tako ustvarijo resnično edinstveno civilizacijo.

Nenavaden sistem Fame ali slovesa v igri sledi dosežkom igralca skozi celotno igro. Pridobivaš ga z zmaganjem v bitkah, z gradnjo čudes in s končanjem drugih izzivov. Bolj kot si slaven, več kultur in sposobnosti odkleneš, tvoja civilizacija pa postaja močnejša.

V igri ne manjka različnih načinov igranja. Enoigralska kampanja te postavi proti AI civilizacijam, v večigralskem načinu pa se lahko pomeriš proti drugim igralcem preko spleta ali izven njega. Scenarijski način pa ponuja številne zgodovinske scenarije za igranje.

Kar zadeva Heritage Edition, prinaša osnovno igro skupaj s kopico dodatkov: Cultures of Africa Pack: Dodanih je šest afriških kultur: Nubijci, Etiopijci, Masaji, Hausa, Fulani in Kongo. Cultures of Latin America Pack: Vključuje šest kultur iz Latinske Amerike: Maji, Azteki, Inki, Muisca, Guarani in Mapuche. Notre Dame Pack: Dodaja novo čudo igre - katedralo Notre Dame. Venice Pack: Predstavlja novo mestno-državo, Benetke.

Za vse ljubitelje 4X strategijskih iger je Humankind - Heritage Edition izjemna izbira. Ponuja globoko in vznemirljivo izkušnjo s širokim spektrom načinov igranja.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.