Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Final Fantasy 7 Rebirth (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še šest na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
70,00€
Cena: 70,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Final Fantasy VII Rebirth, nadaljevanje revolucionarnega Final Fantasy VII Remake, te popelje nazaj v ikonični svet Clouda Strifea in njegovega boja proti korporaciji Shinra. Igra, ki združuje elemente JRPG in pustolovščine, obljublja še globlje potapljanje v bogato zgodbo in razvijajoč se svet, ki so ga oboževalci priljubljene franšize vzljubili.

V primerjavi s svojim predhodnikom, Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy VII Rebirth prinaša izboljšano grafiko in bolj tekočo igralnost. Igralci, ki so uživali v igrah kot so The Witcher 3 ali Skyrim, bodo cenili izpopolnjeno pripoved in svobodo raziskovanja, ki jo ponuja ta igra. Vendar pa Rebirth ni le za stare oboževalce; novinci bodo hitro ujeli nit zaradi intuitivnega vodenja in vključujoče zgodbe.

Grafično je igra prava paša za oči. Realistični liki in impresivni okolji so prikazani s takšno podrobnostjo, da je vsak prizor kot umetniško delo. Glasbena spremljava je, kot vedno pri Final Fantasy, vrhunska in dodaja čustveno globino igri. Čeprav bi nekateri morda želeli več novosti v igralnih mehanikah, osvežene bitke in raziskovanje sveta zagotavljajo zadovoljivo in raznoliko igralno izkušnjo.

Cloud Strife ostaja osrednji lik, njegov razvoj in odnos z drugimi liki pa so ključni elementi igre. Njegova zgodba je poglobljena in kompleksna, kar daje igralcem občutek, da so resnično del njegovega sveta. Poleg tega igra ponuja raznolikost likov in prizorišč, ki ohranjajo zanimanje in ponujajo vedno nove izzive.

Final Fantasy VII Rebirth je več kot le igra; je pustolovščina, ki združuje čudovito pripoved, izjemno grafiko in globoko čustveno izkušnjo. Njena sposobnost, da zadovolji tako dolgoletne oboževalce kot nove igralce, je resnično impresivna. Kljub manjšim pomanjkljivostim je igra vrhunski primer kako se legendarna serija lahko nadaljuje in razvija.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.