Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
68,00€
Cena: 68,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition prinaša sveže sapice v že tako bogat svet igre Elden Ring. Ta najnovejša razširitev, ki jo ljubitelji te fantastične akcijske RPG že nestrpno pričakujejo, ne samo da obljublja novo zgodbo, temveč tudi vrsto novih izzivov, sovražnikov in opreme, ki bodo preizkusili spretnosti vsakega igralca.

Podajte se v Deželo senc, skrivnostni svet, ki ga zakriva Erdtree, in sledite stopinjam empirijanke Miquelle. Ta novi svet, poln temačnih skrivnosti in novih sovražnikov, obljublja poglobljeno izkušnjo raziskovanja in bojevanja. Z vodstvom boginje Marika, ki je prva stopila v ta svet, se boste podali na pot, kjer ne manjka skritih motivov in zapletov.

V primerjavi z osnovno igro Elden Ring, Shadow of the Erdtree prinaša občutek svežine s povsem novimi območji, ki so oblikovana z enako mero skrbnosti in pozornosti do detajlov. Raziskovanje Dežele senc ponuja nemoteno prehajanje med obsežnimi zemljevidi, polnimi raznolikih situacij in temnic, ki skrivajo nove grozeče sovražnike. Ta dodatek je kot nalašč za tiste, ki si želijo novih odkritij in presenečenj na vsakem koraku.

Ena od ključnih prednosti Shadow of the Erdtree je dodajanje novega orožja, opreme in veščin, ki jih v osnovni igri ni bilo mogoče najti. Ta razširitev prinaša še večjo svobodo in možnosti prilagajanja vašega lika, omogoča pa tudi soočenje z novimi, še nikoli vidnimi sovražniki in šefi. Vse to prispeva k še bolj poglobljenemu RPG doživetju.

Poleg novih izzivov, Shadow of the Erdtree vključuje tudi novo zgodbo, ki igralce vabi, da sledijo poti Miquelle in odkrijejo, zakaj je bil Messmer the Impaler, lik, ki deli podobnosti z Malenio, Miquellino dvojčico, izgnan v Deželo senc. Ta zgodba dodaja globino in kontekst svetu Elden Ring, ob tem pa predstavlja nove like in zaplete, ki obogatijo izkušnjo.

Kljub vsem tem novim dodatkom pa Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition ohranja jedro igre, ki jo ljubitelji tako cenijo – izziv. Z desetimi novimi šefi in različnimi vrstami sovražnikov je jasno, da bo ta razširitev preizkusila meje vaših sposobnosti. Od novih orožij in magij do nevarnih naravnih groženj, kot je Death Blight swamp, Shadow of the Erdtree ponuja bogato in raznoliko izkušnjo, ki bo zadovoljila tako veterane kot nove igralce.

V primerjavi z drugimi razširitvami in dodatki, ki jih ponuja FromSoftware, kot so Artorias of the Abyss za Dark Souls in The Old Hunters za Bloodborne, Shadow of the Erdtree stoji kot njihova največja razširitev do sedaj. Ne samo po obsegu, temveč tudi po globini in obsežnosti vsebine, ki jo prinaša. To je dokaz predanosti razvijalcev, da svojim igralcem ponudijo nekaj resnično posebnega.

Vsekakor, Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition predstavlja nepogrešljiv dodatek za vse oboževalce Elden Ringa. Z novimi zemljevidi, zgodbo, liki in izzivi, ta razširitev obljublja ure in ure nepozabnih pustolovščin v svetu, ki nikoli ne preneha navduševati. Ne glede na to, ali ste veteran Elden Ringa ali novinec, ki se prvič podaja v Deželo med, bo Shadow of the Erdtree zagotovo obogatil vašo izkušnjo in ponudil novo poglavje v tej čarobni zgodbi.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.