Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Elden Ring Shadow of the Erdtree Collectors Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Prednaročilo

Prednaroči še danes in si zagotovi dobavo na dan izida.
249,00€
Cena: 249,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Elden Ring Shadow of the Erdtree Collector's Edition je prava poslastica za vse zbiratelje in ljubitelje igre Elden Ring. Ta posebna izdaja se ponaša ne samo z ekskluzivno vsebino, ki obogati že tako epo izkušnjo, ampak tudi s pravim biserom za vsakega zbiratelja - 46 cm velikim kipcem Messmer the Impalerja, enega izmed ključnih šefov v razširitvi Shadow of the Erdtree.

Ko izvlečete ta impresivni kip iz škatle, vas bo takoj prevzela podrobnost in kvaliteta izdelave, ki Messmerja prikazuje v vsem njegovem grozljivem sijaju. Ta kip ne samo da pritegne pozornost na vsaki polici ali mizi, ampak služi tudi kot opomnik na izzive in zmage, ki vas čakajo v igri.

Collector's Edition prav tako vključuje umetniško knjigo, ki je pravo darilo za oči. V njej lahko najdete skice, konceptualno umetnost in podrobnosti o svetu Elden Ring, ki vam omogočajo, da se še bolj poglobite v bogato zgodovino in mitologijo tega fantastičnega sveta. Vsaka stran je polna odkritij, ki bodo razveselila tako nove kot tudi veterane igralce.

Za ljubitelje glasbe pa ta izdaja prinaša še eno posebno poslastico - kupon za prenos izvirne zvočne skladbe igre. Glasba v Elden Ring je že sama po sebi mojstrovina, ki igralce popelje skozi čustvene vzpone in padce njihove pustolovščine. S tem kuponom lahko te čudovite melodije prinesete v svoj vsakdan, bodisi med sproščanjem po napornem dnevu ali kot ozadje pri naslednji igralni seansi.

Pomembno je omeniti, da Collector's Edition ne vključuje osnovne igre Elden Ring. To pomeni, da boste morali imeti že nameščeno osnovno igro, da boste lahko uživali v razširitvi Shadow of the Erdtree in vseh dodatkih, ki jih ta zbirateljska izdaja ponuja. Čeprav bi to lahko nekatere igralce razočaralo, ne zmanjšuje vrednosti in privlačnosti tega paketa za prave oboževalce.

Prednaročilo te izdaje vam prinaša tudi ekskluzivno gesto Ring of Miquella, ki dodaja še eno plast personalizacije vašemu liku in izkušnji v igri. Ta mala, a ljubka dodatek je kot češnja na vrhu že tako impresivnega paketa.

Za zaključek, Elden Ring Shadow of the Erdtree Collector's Edition je nedvomno vreden svojega imena. Ne glede na to, ali ste zagrizen zbiratelj ali preprosto oboževalec sveta Elden Ring, ta izdaja prinaša nekaj za vsakogar. Od osupljivega kipca do umetniške knjige in izvirne glasbe, vsak element te izdaje je skrbno izbran, da obogati vašo izkušnjo in poglobi vašo povezavo s tem fantastičnim svetom. Ne zamudite priložnosti, da dodate ta dragoceni kos v svojo zbirko in se še bolj potopite v deželo med.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.