Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Call of Duty Modern Warfare 3 (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še osem na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
69,00€
Cena: 69,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

V pričakovanju prihajajočega Call of Duty: Modern Warfare 3 sem navdušen nad tem, kar igra obljublja. Igra je neposredno nadaljevanje rekordno prodajane igre Call of Duty: Modern Warfare II, v kateri se kapitan Price in Task Force 141 soočajo z ultimativno grožnjo. Ultra-nacionalistični vojni zločinec Vladimir Makarov širi svoj vpliv po svetu, kar prisili Task Force 141 v boj, kot ga še ni bilo.

V boji moramo sprejemati odločitve - različne obremenitve, različne poti skozi misijo. Poleg značilnih, kinematografskih misij Call of Duty, Modern Warfare III uvaja odprte bojne misije, ki igralcem nudijo več izbire. Ni univerzalne rešitve - na vas je, ali boste izbrali prikrit pristop ali se boste glasno soočili z vsemi sovražniki.

Za ljubitelje zombijev je tu tudi povsem novi odprti svet zombijev. Prvič se lahko združite z drugimi ekipami za preživetje in boj proti množicam neživih v največjem zemljevidu zombijev Call of Duty doslej. Modern Warfare Zombies (MWZ) predstavlja novo zgodbo Treyarch Zombies z misijami, osnovnimi funkcijami zombijev in skrivnostmi za odkrivanje.

Modern Warfare III praznuje 20. obletnico Call of Duty z eno največjih zbirk večigralskih zemljevidov doslej - tako priljubljenimi kot povsem novimi. Vseh 16 zemljevidov ob začetku iz izvirnega Modern Warfare 2 (2009) je bilo posodobljenih z novimi načini in funkcijami igranja, ki bodo na voljo ob začetku, medtem ko bo več kot 12 povsem novih osnovnih zemljevidov 6v6 spodbujalo sezono po začetku.Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.