Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Call of Duty Modern Warfare 2 (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Samo še trije na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
40,00€
Cena: 40,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).

Call of Duty Modern Warfare 2 (PS5) je nadaljevanje uspešnice Modern Warfare iz leta 2019. Z vrnitvijo ikoničnega vodje ekipe, kapitana JohnaPricea, neustrašnega Johna "Soapa" MacTavisha, izkušenega seržantaKyla "Gaza" Garricka in samega volka samotarja, ljubljencaoboževalcev Simona "Ghost" Rileya, bodo igralci priča temu, zaradičesar je Task Force 141 danes legendarna enota.

Igralci bodo morali uporabiti novo orožje, vozila innajsodobnejšo opremo, da bi se spopadli s sovražniki, od taktike infiltracije vmajhnem obsegu in z visokimi tveganji do strogo zaupnih misij. Opremite se inse podajte v boj na morju, ko boste oblegali sovražnike pod vodo, vdrli v močnoutrjeno sovražnikovo bazo, se infiltrirali po kanalih in osvobodili prepotrebnezaveznike na črni lokaciji, skriti v gorah.

Prednaročite zdaj in prejmite dostop do različice BETA.

Avtorji skupine Infinity Ward bodo oboževalce obdarili znapetim, naprednim igranjem naslednje generacije. Sami ali s prijatelji seboste resnično potopili v igralno izkušnjo z neverjetno pristnim zvokom,osvetlitvijo in grafiko, ki bo pričarala najbolj napreden Call of Duty doslej.Modern Warfare® II bo vseboval na novo spisano, napredno umetno pamet,izboljšano izrisovanje in fotogrametrijo, prenovljen sistem Gunsmith, ki boomogočil še podrobnejše prilagajanje orožij, ter številne druge igralne ingrafične inovacije, ki bodo serijo povzdignile na novo raven. Njena prihodnostje polna inovativnosti in bo postavila temelje za igranje naslednje generacije. 

Modern Warfare® II bo že s prvim dnem ponudil ogromnovsebine. Lahko se boste podali na enoigralsko kampanjo, ki vas bo v družbiTF141 popeljala širom oble, sami ali s prijatelji sodelovali v vzdušnemvečigralskem bojevanju, ki bo prineslo nova prizorišča in načine igranja, terizkusili napreden igralni način Special Ops, ki ga poganja zgodba in prinašataktično sodelovanje igranje.

Poleg tega bo Modern Warfare® II še letos vzpostavil vez znovo izkušnjo Warzone® in tako dal na razpolago višje razvit način BattleRoyale s povsem novim prizoriščem in peskovniškim načinom. Nadejate se lahkoštevilnih brezplačnih dodatkov, od novih zemljevidov in načinov do časovnoomejenih dogodkov, praznovanj skupnosti in še marsičesa.


Vključuje:

  • Call of Duty®: Modern Warfare® II
  • vključuje različico igre za PS5™

Opomba: različica za PlayStation 5 ne vključuje različice Modern Warfare II za PlayStation 4.

Ne glede na način prednaročanja igre Modern Warfare II bo vsaka digitalna in fizična izdaja igre vključevala zgodnji dostop do beta različice igre.

Prednaročite zdaj in prejmite dostop do različice BETA.


Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.