Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Biomutant (PS5)

(0 ocen)
Izdelek trenutno ni dobavljiv
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Vznemirljiva dogodivščina v odprtem svetu Biomutant
Biomutant je akcijska RPG igra, ki nas popelje v barvit in edinstven post-apokaliptični svet, kjer inteligentne mutirane živali naseljujejo Zemljo namesto ljudi. Igra vključuje bogat moralni sistem, različne končne izide in širok nabor stranskih vsebin. Kljub vsem ambicijam pa se Biomutant pogosto spotika ob lastne napake, kar jo dela hkrati fascinantno in frustrirajočo. Priporočam jo igralcem, ki imajo radi raziskovanje in prilagodljive sisteme, medtem ko bi jo tistim, ki iščejo brezhibno izkušnjo, odsvetovala.

Borba za Drevo življenja
Zgodba Biomutant se odvija v prihodnosti, dolgo po tem, ko je človeštvo zapustilo Zemljo zaradi katastrofalnih posledic korporativne pohlepnosti. Svet so naselili mutirani, inteligentni živalski ljudje. Tvoj lik, ki ga ustvariš na začetku igre, se vrne v domovino, da bi rešil Drevo življenja pred štirimi pošastmi, imenovanimi Jeziki sveta, ki požirajo njegove korenine. Zgodba je fascinantna, a pogosto zmoti dolge moralne razprave in enolični glasovni igralec, ki pripoveduje vse dialoge.

Osupljiv svet in tekoče bojevanje
Grafika v Biomutant je naravnost čudovita, svet pa je poln živih barv in zanimivih pokrajin. Boj je hiter in dinamičen, omogoča pa kombinacijo mečevanja, streljanja in posebnih sposobnosti. Na žalost je igranje pogosto prekinjeno z napakami in tehničnimi težavami. Kljub temu, ko vse deluje, je raziskovanje sveta in bojevanje resnično zabavno.

Dolžina igre in večigralske možnosti
Za zaključek vseh glavnih in stranskih nalog sem porabila približno 19 ur. Večigralski način je vključen, vendar ni dovolj dodelan, da bi resnično pritegnil. Igrala sem ga z bratom, a sva hitro ugotovila, da bi ta način potreboval več vsebine in izboljšav. Biomutant ponuja določeno vrednost za večkratno igranje, predvsem zaradi različnih končnih izidov in moralnih odločitev.

Biomutant v primerjavi z drugimi RPG-ji
V primerjavi z drugimi RPG igrami, kot je The Witcher, Biomutant izstopa po svoji unikatni vizualni podobi in inovativnem svetu. Vendar pa mu manjka globina in dodelanost, ki ju najdemo pri vrhunskih RPG igrah. Njegov potencial je velik, a zaradi tehničnih napak in monotonih nalog ne doseže enake ravni kakovosti.

Kritičen pogled na osebno izkušnjo z Biomutant
Moja izkušnja z Biomutant je bila mešana. Navdušena sem bila nad čudovitim svetom in tekočim bojevanjem, vendar so me tehnične težave in monotonost nalog pogosto odvrnile. Med igranjem sem se večkrat zataknila v tla, doživela sem padce skozi dvigala in druge napake, ki so zmanjšale užitek. Zahvaljujem se Konzolku za priložnost preizkusiti igro, a bi si želela, da bi bila bolj stabilna in manj naporna. Posebno zanimiva zgodba se je zgodila, ko sem uspela prepričati sovražno pleme, da se mi pridruži, kar je bil trenutek, ki je pokazal, koliko potenciala igra dejansko ima.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.