Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Among Us Impostor Edition (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Več kot deset na zalogi v skladišču. Dostavimo na dom ali pripravimo za prevzem v trgovni predvidoma v dveh delovnih dneh po oddaji spletnega naročila.
46,00€
Cena: 46,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Igrajmo se Among Us Impostor Edition, edicijo igre, ki ni samo zbirateljska poslastica, ampak prinaša tudi veliko ekskluzivnih vsebin. V tem paketu dobite edinstvene kozmetične izdelke, zemljevide in še več. Ta edicija je kot nalašč za tiste, ki želijo svojo izkušnjo Among Us popeljati na višjo raven. Osrednji lik je seveda vaš avatar, ki ga lahko po novem še bolj personalizirate. Izberite med bogatim naborom kostumov, pokrival in dodatkov, ki so vključeni v Impostor Edition.

Pojdimo najprej na mehaniko igre. Če ste igrali igre kot so Town of Salem ali Werewolf, potem vam bo Among Us takoj domača. Izmed igralcev je določen impostor, katerega naloga je sabotirati misije ostalih igralcev. Sistem igre je zasnovan na komunikaciji in detektivskem delu, saj morate ugotoviti, kdo je prevarant. Glede na grafiko, igra ne stremi k realističnim vizualnim učinkom, vendar to sploh ni potrebno. Svoj namen opravi odlično z enostavnimi, a izraznimi liki in zemljevidi. Svetlobni učinki in detajli kot so pare v zraku ali zvok korakov dodajo veliko k atmosferi.

Medtem ko je osnovna verzija Among Us že priljubljena, Impostor Edition dodaja nove dimenzije, ki zagotavljajo bolj poglobljeno izkušnjo. Nova orodja in možnosti za personalizacijo so več kot dobrodošli, in edinstveni zemljevidi lahko zares prevetrjo vašo igralno izkušnjo. Kar se tiče igralnosti, je Among Us v osnovi preprosta igra, ki pa zahteva taktično razmišljanje in hitro ukrepanje. Za razliko od iger kot so Fortnite ali Call of Duty, tu ni potrebe po hitrih refleksih. Vse se vrti okoli komunikacije, zato je igra idealna za igranje s prijatelji ali družino.

Kljub svoji preprostosti, pa igra ni brez pomanjkljivosti. Včasih se zgodi, da so seje prezasedene ali da naletite na igralce, ki ne spoštujejo pravil igre. To so manjši problemi, ki pa lahko vplivajo na celotno izkušnjo. Če povzamem, Among Us Impostor Edition je odlična izbira za vse, ki iščejo zabavno in interaktivno igro. Ekskluzivne vsebine dodajo nove plasti kompleksnosti, ki naredijo to edicijo vredno nakupa za vse, ki že ljubijo Among Us ali pa se želijo pridružiti tej hit sensaciji.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.