Trgovina LJ BTC odprta od ponedeljka do sobote 9:30 - 19:30
 

Alone in the Dark (PS5)

(0 ocen)
Zaloga: Na zalogi

Še pet na zalogi v trgovini. Nakup je možen kadarkoli v delovnem času trgovine tudi brez najave.
54,00€
Cena: 54,00€
Express dostava!Vsa naročila za izdelke na zalogi oddana do 17.00 ure pošljemo še isti dan.
Možnosti plačila?Z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun in s plačilnimi karticami (provizija).
Ej, ljubitelji grozljivk! Pripnite pasove, ker Alone in the Dark vrne korenine psihološke grozljivke z nekaj prav posebnim. Pripravite se na potovanje skozi dvorec Derceto, kjer vas čaka zgodba, ki se igra z vašim umom, polna skrivnosti, nočnih mor in naraščajočega zla.

Tako kot pri izvirniku lahko izbirate med dvema protagonistoma: Emily Hartwood ali Edward Carnby. In ja, vsaka izbira nudi malo drugačen pogled na zgodbo, kar doda ponovni vrednosti igre. Rad sem raziskoval vsak kotiček dvorca, reševal uganke in se soočal s tistimi neprijetno strašljivimi pošastmi.

Seveda ima igra tudi svoje izzive. Medtem ko je atmosfera neprekosljivo grozljiva (doom jazz zvočna kulisa je nekaj, ob čemer se ti bodo naježili lasje), strelivo je resnično redko in občasno so se borbe zdele malo prezahtevne. Morda nekateri ne bodo cenili tega občutka nemoči, ampak zame je to dodalo resničnost situaciji.

Zgodba, napisana od avtorja SOMA in Amnesia, je bila zame pravi vrtiljak. Vsakič, ko sem mislil, da sem razumel, kaj se dogaja, me je zgodba presenetila z novim zasukom. Nič kaj presenetljivo za nekoga, ki je zaslovel s pisanjem za tako ikonični igri.

Če bi moral primerjati to predelavo z drugimi igrami, bi rekel, da je kombinacija atmosfere iz Resident Evil s pripovedovalsko močjo Amnesia. Čeprav sem užival v vsakem trenutku, se zavedam, da ta izkušnja morda ni za vsakogar, še posebej, če niste navajeni na strašljive grozljivke z malo streliva.

Če ste pripravljeni sprejeti izziv, potem je Alone in the Dark popolna izbira za vas. Potopite se v skrivnosti dvorca Derceto in se pustite presenetiti.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS?

Osebno smo vam na voljo vsak delovni dan v Ljubljani: Ulica Gledališča BTC 2, Hala 5, Tangram. V isti stavbi kot sta Muller in Big Bang.
Pred poslovalnico vam je na voljo brezplačen parkirni prostor. Na voljo veliko parkirnih mest.
Neomejena profesionalna pomoč po elektronski pošti ali telefonu, kjer prejmete preverjene informacije.